Últimes notícies

 • 14-12-2021 » Empresa i Treball atorga 495.500€ en ajuts extraordinaris al comerç al detall, la restauració i serveis al municipi d'Alcanar

  El Departament preveu ampliar aquesta línia d'ajuts extraordinaris amb 100.000€ més. Els beneficiaris començaran a rebre els imports abans de finalitzar l'any. El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Albert ... continua llegint »

 • 10-12-2021 » Protecció Civil crea un web específic amb consells per a celebrar les festes nadalenques de forma segura

  A l’adreça web interior.gencat.cat/nadal, podeu trobar consells per a la troballa del tió, les visites als mercats de Nadal, les decoracions nadalenques o les trobades socials, entre altres Les recomanacions són ... continua llegint »

 • 10-12-2021 » BARCELONA. Aquest Nadal, viu-lo al costat del comerç amb un munt d'activitats per a tots els públics

  NADAL. Fins al 4 de gener, les associacions comercials i la Direcció de Comerç, Restauració i Consum ofereixen un extens programa d'activitats culturals, lúdiques i artístiques per gaudir de la Ciutat de Nadal ... continua llegint »

 • 01-12-2021 » El Govern impulsa la modificació del Codi de consum de Catalunya per adaptar-lo al context socioeconòmic actual

  L’objectiu és modernitzar el Codi d’acord amb les noves sensibilitats de la societat i els nous hàbits de consum, amb la incorporació d’aspectes relacionats amb la transició ecològica o la ... continua llegint »

 • 30-11-2021 » El president Aragonès reconeix l'exemple i esforç del sector del comerç durant la pandèmia

  El cap de l’Executiu, acompanyat del conseller d’Empresa i Treball, ha lliurat els Premis Nacionals de Comerç de 2019 i 2020, corresponents a la 20a i 21a edició d’aquests guardons Enguany també s’ha ... continua llegint »

 • 30-11-2021 » Empresa i Treball presenta la campanya "Vine al teu comerç, vine a comprar" per reactivar el comerç de proximitat

  La campanya, que s’emetrà des d’avui i fins a finals d’any, consta d’un espot de televisió, insercions a premsa, ràdio i xarxes socials; així com d’una àmplia presència a ... continua llegint »

 • 25-11-2021 » Roig Urban Comfort i Casa Gispert són distingits amb els Premis Nacionals de Comerç de la Generalitat, dotats amb 7.000 euros

  El Departament d’Empresa i Treball reconeix amb aquests premis la trajectòria de les dues empreses, fundades el 1869 i el 1851 La Generalitat també ha atorgat un Reconeixement col·lectiu al sector del Comerç, ... continua llegint »

 • 18-11-2021 » El president Aragonès: "Com a Govern estem al costat dels establiments comercials de proximitat"

  El cap de l’Executiu, acompanyat del conseller d’Empresa i Treball, ha encapçalat l’acte de lliurament dels Premis Nacionals als Establiments Centenaris El conseller Torrent ha destacat que el comerç és ... continua llegint »

 • 18-11-2021 » Natàlia Mas: "El futur de les empreses dependrà de la generació de Valor Compartit"

  La directora general d’Indústria ha presentat l’estudi “La transició cap a la competitivitat sostenible: l’impuls del Valor Compartit a Catalunya” del Departament d’Empresa i Treball  El ... continua llegint »

 • 16-11-2021 » El conseller Torrent anuncia la creació de l'Oficina Next Generation per facilitar l'accés de les empreses catalanes al fons de la UE

  L’objectiu és contribuir a que les empreses catalanes captin més del 20% dels fons Next Generation que es destinin a empreses de l’Estat espanyol L’Oficina Next Generation estarà ubicada a la seu ... continua llegint »