Últimes notícies

 • 28-07-2021 » Premis Nacionals de Comerç i Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris

  El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), del Departament d’Empresa i Treball, hem obert el termini per participar als Premis Nacionals de Comerç, que atorga la Generalitat de Catalunya.L'objectiu ... continua llegint »

 • 28-07-2021 » SOLSONA. Una setmana de Promocions i Fora Estocs d’estiu. Aprofita-ho!

  La propera setmana, del dilluns 2 fins al diumenge 8 d’agost, podreu gaudir de la nova edició del Promocions i Fora Estocs d’estiu que s'organitza a Solsona. A causa de la situació actual de la pandèmia, s’ha ... continua llegint »

 • 13-07-2021 » El Govern tanca totes les activitats a partir de les 00.30 h i limita les reunions a un màxim de 10 persones per frenar la pandèmia

  La Comissió Delegada en matèria de Covid-19, encapçalada pel president Aragonès, ha acordat limitar la mobilitat i els contactes de cara els propers dies La portaveu Plaja alerta que les dades de la ... continua llegint »

 • 09-07-2021 » Salut actualitza el protocol d'atenció sanitària a la fase actual de transmissió comunitària amb el Pla Delta

  El pla estableix mesures per afrontar l’expansió del virus a Catalunya i reduir el tensionament del sistema sanitari, especialment de l’atenció primària Els contactes estrets asimptomàtics d’un cas ... continua llegint »

 • 06-07-2021 » El Departament d'Empresa i Treball obre el termini per acollir-se al nou paquet d'ajudes per a persones treballadores en ERTO i fixes discontínues

  Les persones beneficiàries, entre 80.000 i 100.000 segons càlculs del Departament, rebran un pagament únic de 600 o 700 euros El termini finalitza el proper 15 de juliol i l’ordre d’inscripció no ... continua llegint »

 • 24-06-2021 » El Departament d'Empresa i Treball aprova el calendari de festes laborals per a l'any 2022

  El Departament d’Empresa i Treball ha aprovat el calendari de festes laborals per a l’any vinent a tot el país. L’aprovació s’ha fet després que els agents socials i econòmics, en el marc del ... continua llegint »

 • 18-06-2021 » Empresa i Treball obre els ajuts del Pla de Subvencions anual 2021 per als sectors del comerç, els serveis i la moda

  Avui s’ha obert el tràmit telemàtic per sol·licitar a través de Canal Empresa les ajudesl, que es podran demanar fins el 15 de juliol El pla, dotat amb 8,8 milions d’euros, inclou 8 programes que ... continua llegint »

 • 17-06-2021 » El Govern detalla la reobertura de l'oci nocturn

  Meritxell Masó, secretària general del Departament de Salut, destaca la reobertura d’aquesta sector com un pas més per retornar “a la normalització de la vida quotidiana” Les noves mesures entren en ... continua llegint »

 • 17-06-2021 » El Govern inicia la tramitació per accedir a la línia de 993 milions d'euros en ajuts a empreses i autònoms afectats per la pandèmia de la COVID-19

  El DOGC publica avui l’ordre del Departament d’Economia i Hisenda on es defineixen els tràmits i els criteris per poder accedir als ajuts Les sol·licituds es podran presentar a partir de la setmana vinent i fins a finals ... continua llegint »

 • 03-06-2021 » El Govern aprova noves millores en les mesures de contenció de la COVID-19

  El Govern ha aprovat avui noves millores pel que fa a la contenció de l’epidèmia de la COVID-19 que entraran en vigor aquest divendres 4 de juny. El Procicat ha donat el vistiplau aquest dimecres a la suavització ... continua llegint »