Últimes notícies

 • 14-09-2022 » La CEC rechaza la congelación de precios impulsada por Yolanda Díaz al considerarlo una amenaza para miles de comercios

  La Confederación Española de Comercio manifiesta su absoluto rechazo y malestar ante la propuesta de la Ministra de Trabajo y Economía Social, Yolanda Díaz, de pactar con los grandes grupos de ... continua llegint »

 • 27-08-2022 » La Generalitat gestionarà més de 15 milions d'euros dels Next Generation per a impulsar la digitalització dels comerços catalans

  Els fons es distribuiran al 50% en dues partides: una que es rebrà la propera tardor, i una altra que es farà efectiva en l’exercici de 2023 Aquesta dotació complementa el Pla Anual de Subvencions del CCAM, que ... continua llegint »

 • 19-08-2022 » SOLSONA. Premis del Refresca't amb el PromocionsForaEstocs

  La dotzena edició del PromocionsForaEstocs es va celebrar el divendres 5 i dissabte 6 d’agost, enguany amb l’eslògan Refresca’t per obsequiar la nostra clientela. Els cinquanta establiments participants han ... continua llegint »

 • 22-07-2022 » SOLSONA .Refresca't amb la UBIC el 5 i 6 d'agost

  El primer divendres i dissabte d'agost torna el Promocions i Fora Estocs de la UBIC. Aquesta edició compta amb un gran canvi, la mecànica del premi és nova per tal d'obsequiar el màxim de clientela possible. A ... continua llegint »

 • 11-07-2022 » Calendari oficial de festes laborals a Catalunya per a l'any 2023.

  S'estableix el calendari oficial de festes laborals a Catalunya per a l'any 2023.   Atès el que disposen l'article 170.1.l) de l'Estatut d'autonomia de Catalunya; l'article 37 del Reial decret legislatiu 2/2015, de 23 d'octubre, ... continua llegint »

 • 06-07-2022 » Convocatòria d’ajuts per al suport a mercats, zones urbanes comercials, comerç no sedentari i canals curts de comercialització

  El Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme ha obert la convocatòria de la línia d’ajuts per al suport a mercats, zones urbanes comercials, comerç no sedentari i canals curts de ... continua llegint »

 • 01-07-2022 » Catalunya, destinació escollida per la indústria de les autocaravanes per fer la seva presentació anual

  Disset nous models d’autocaravanes circulen per la Costa Brava i el Pirineu de Girona en un viatge de descoberta de la destinació i dels establiments de càmping en què participen una trentena de periodistes i prescriptors ... continua llegint »

 • 28-06-2022 » Empresa i Treball destina 45,5 milions d'euros al nou programa 'Ocupació + Transformació' dirigit a autònoms, microempreses i cooperatives

  Es tracta d’un ajut de 5.000 euros per a autònoms, microempreses i cooperatives que tinguin entre 1 i 5 persones assalariades L’objectiu és el manteniment de l’ocupació durant un mínim de sis mesos i la ... continua llegint »

 • 18-06-2022 » BCN. Quatre quilòmetres més de llums de Nadal

  La Comissió de Govern ha aprovat el contracte per a l’enllumenat de Nadal, que tindrà un import de 810.444 euros i permetrà ampliar en 4 quilòmetres els trams il·luminats respecte a l’any passat. Es ... continua llegint »

 • 16-06-2022 » Empresa i Treball destinarà 2,5 milions d'euros a consolidar la recuperació de l'activitat firal

  El director general de Comerç confirma, en el marc del 29è Congrés de Fires de Catalunya, que “properament” s’obrirà una convocatòria de subvencions per “reforçar la ... continua llegint »