Últimes notícies

 • 10-11-2017 » SOLSONA. Conte contat, ja t’he trobat

  Des de dilluns 6 de novembre fins al 6 de desembre, la Biblioteca de Solsona i la UBIC fan una campanya conjunta, que té com objectiu pro­mocionar l’hàbit de lectura i difondre els establiments de l’associació. Es ... continua llegint »

 • 07-11-2017 » VIC COMERÇ. NOTA INFORMATIVA

  Vic Comerç condemnem enèrgicament l’empresonament de càrrecs polítics escollits democràticament per la ciutadania i de persones de la societat civil que han exercit el seu dret de llibertat de pensament i ... continua llegint »

 • 03-11-2017 » NOTA INFORMATIVA

  L’Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya rebutja l’empresonament de càrrecs polítics escollits democràticament per la ciutadania, i de persones de la societat civil en el seu dret d’exercir la ... continua llegint »

 • 26-10-2017 » SANT JUST DESVERN La Nit al Carrer

  La nit de dissabte 28 d'octubre a Sant Just Desvern es celebra LA NIT DE SANT JUST AL CARRER. Als carrers Bonavista i Creu botigues obertes i carpas de comerços. Activitats- Música- Tspes al Mercat- Shopping Night- Chill Out- ... continua llegint »

 • 11-10-2017 » L'HOSPITALET DE LLOBREGAT. Desfilada de Moda

  El proper dia 21 d'octubre a les 19:30 h se celebrarà desfilada de moda a la Plaça Francesc Macià de l'Hospitalet de llobregat. Es podrà gaudir de les noves tendències per aquesta temporada. L'acte està ... continua llegint »

 • 05-10-2017 » VIC. El Rapa, recull somriures!

  Els comerciants de la Rambla del Passeig tenen un repte, recollir 1000 somriures per portar-los als nens i nenes de l’Hospital de Vic. Aquest divendres dia 6 i dissabte dia 7 d’octubre dia Internacional del Somriure els comerciants de ... continua llegint »

 • 05-10-2017 » SOLSONA. Primer concurs d’idees de la UBIC

  Sota l’eslògan Vols anar a París? Soci, la teva idea té premi s’ha iniciat el primer concurs d’idees de la UBIC. Es tracta d’un concurs dirigit únicament als associats a UBIC Solsona, ja siguin ... continua llegint »

 • 05-10-2017 » Èxit de la jornada sobre nanotecnologia a Tarragona

  Èxit de la jornada sobre nanotecnologia i prevenció de riscos laborals impulsada per Salut i Treball Salut i Treball, Servei de Prevenció de Riscos Laborals; ORP, Fundació Internacional i Cerpie, Technical University of ... continua llegint »

 • 02-10-2017 » SUPORT A L'ATURADA DE PAIS

  L’Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya condemna la violència exercida per part de les forces de seguretat de l’Estat contra els nostres conciutadans que volien exercir el seu dret a votar al Referèndum ... continua llegint »

 • 25-09-2017 » El 28 de Setembre a Tarragona, jornada sobre NANOTECNOLOGIA I PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS

  Jornada sobre NANOTECNOLOGIA I PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS el proper 28 de setembre a la Cambra de Comerç de Tarragona, Av. Pau Casals, 17  Organitza Salut i Treball, empresa especialitzada en la Prevenció de riscos ... continua llegint »