Últimes notícies

 • 26-10-2022 » 19 entitats catalanes han resultat beneficiades en projectes innovadors de mobilitat elèctrica d'empreses

  19 entitats catalanes han resultat beneficiades en projectes innovadors de mobilitat elèctrica d'empreses i sector públic en el marc del programa MOVES Singulars II (NGEU) El Ministeri per a la Transició Ecològica i el ... continua llegint »

 • 26-10-2022 » 15 milions d'euros per la transformació digital del comerç

  Els fons europeus volen impulsar la digitalització del petit comerç per garantir la seva supervivència i competitivitat La Generalitat de Catalunya distribuirà quinze milions d'euros dels fons europeus al ... continua llegint »

 • 21-10-2022 » SOLSONA. Recta final de la campanya UBICa’t

  Hi ha temps per finalitzar el trivial de la campanya UBICa’t fins al dijous 3 de novembre La campanya UBICa’t finalitza el dijous 3 de novembre. Totes aquelles persones que encara no han completat el trivial poden acabar-lo ... continua llegint »

 • 06-10-2022 » SOLSONA. Juga i guanya 1.000€ amb els socis de la UBIC

  Ja us heu descarregat l’App? El passat dilluns 3 d’octubre va arrencar la tercera edició de la campanya UBICa’t, el trivial per a joves i adults, amb preguntes de Solsona. Per poder-hi participar és indispensable ... continua llegint »

 • 14-09-2022 » La CEC rechaza la congelación de precios impulsada por Yolanda Díaz al considerarlo una amenaza para miles de comercios

  La Confederación Española de Comercio manifiesta su absoluto rechazo y malestar ante la propuesta de la Ministra de Trabajo y Economía Social, Yolanda Díaz, de pactar con los grandes grupos de ... continua llegint »

 • 27-08-2022 » La Generalitat gestionarà més de 15 milions d'euros dels Next Generation per a impulsar la digitalització dels comerços catalans

  Els fons es distribuiran al 50% en dues partides: una que es rebrà la propera tardor, i una altra que es farà efectiva en l’exercici de 2023 Aquesta dotació complementa el Pla Anual de Subvencions del CCAM, que ... continua llegint »

 • 19-08-2022 » SOLSONA. Premis del Refresca't amb el PromocionsForaEstocs

  La dotzena edició del PromocionsForaEstocs es va celebrar el divendres 5 i dissabte 6 d’agost, enguany amb l’eslògan Refresca’t per obsequiar la nostra clientela. Els cinquanta establiments participants han ... continua llegint »

 • 22-07-2022 » SOLSONA .Refresca't amb la UBIC el 5 i 6 d'agost

  El primer divendres i dissabte d'agost torna el Promocions i Fora Estocs de la UBIC. Aquesta edició compta amb un gran canvi, la mecànica del premi és nova per tal d'obsequiar el màxim de clientela possible. A ... continua llegint »

 • 11-07-2022 » Calendari oficial de festes laborals a Catalunya per a l'any 2023.

  S'estableix el calendari oficial de festes laborals a Catalunya per a l'any 2023.   Atès el que disposen l'article 170.1.l) de l'Estatut d'autonomia de Catalunya; l'article 37 del Reial decret legislatiu 2/2015, de 23 d'octubre, ... continua llegint »

 • 06-07-2022 » Convocatòria d’ajuts per al suport a mercats, zones urbanes comercials, comerç no sedentari i canals curts de comercialització

  El Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme ha obert la convocatòria de la línia d’ajuts per al suport a mercats, zones urbanes comercials, comerç no sedentari i canals curts de ... continua llegint »