Últimes notícies

 • 05-10-2021 » Empresa i Treball obre avui un programa d'ajuts per a l'obertura de nous comerços i la reforma i millora d'establiments comercials

  El programa, que compta amb una dotació pressupostària de gairebé 1,6 milions d’euros, forma part del Pla de subvencions 2021 del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM). Té l’objectiu ... continua llegint »

 • 01-10-2021 » SOLSONA. Campanya UBICa’t, waw! 1.000 euros t’estan esperant!

  Torna la segona edició de la campanya UBICa’t, des de l’1 fins al 31 d’octubre. El trivial del joc de Solsona compta amb diverses novetats respecte l’edició anterior:   1. La durada es redueix a un ... continua llegint »

 • 01-10-2021 » RESOLUCIÓ per la qual s’obre la convocatòria per a la concessió de subvencions en l’àmbit del comerç i dels serveis.

  La Resolució de 5 de maig de 2021, del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, aprova les bases reguladores per a la concessió de subvencions en l'àmbit del comerç, dels serveis i la moda (DOGC ... continua llegint »

 • 28-09-2021 » El conseller Torrent anuncia 500.000 euros en ajuts directes per als comerços i la restauració d'Alcanar afectats pels aiguats de principis de setembre

  El titular d’Empresa i Treball ha avançat que en les properes setmanes el Departament, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), obrirà una línia especifica d’ajuts per ... continua llegint »

 • 31-08-2021 » El Departament d'Empresa i Treball posa en marxa el programa d'acceleració en estratègia i màrqueting digital per a marques de moda

  El Departament, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), impulsa aquest programa adreçat a marques catalanes de moda amb potencial de creixement, amb l’objectiu de garantir i accelerar la seva ... continua llegint »

 • 13-08-2021 » Nuevo sistema de IVA (OSS) de ventas por Internet en la Comunidad Europea

  Hoy en día difícilmente entendemos el mundo sin tecnología, incluso la acción más cotidiana como acercarse a una tienda física, se ha sustituido por la comodidad de ver aquello que nos interesa en nuestra ... continua llegint »

 • 28-07-2021 » Premis Nacionals de Comerç i Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris

  El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), del Departament d’Empresa i Treball, hem obert el termini per participar als Premis Nacionals de Comerç, que atorga la Generalitat de Catalunya.L'objectiu ... continua llegint »

 • 28-07-2021 » SOLSONA. Una setmana de Promocions i Fora Estocs d’estiu. Aprofita-ho!

  La propera setmana, del dilluns 2 fins al diumenge 8 d’agost, podreu gaudir de la nova edició del Promocions i Fora Estocs d’estiu que s'organitza a Solsona. A causa de la situació actual de la pandèmia, s’ha ... continua llegint »

 • 13-07-2021 » El Govern tanca totes les activitats a partir de les 00.30 h i limita les reunions a un màxim de 10 persones per frenar la pandèmia

  La Comissió Delegada en matèria de Covid-19, encapçalada pel president Aragonès, ha acordat limitar la mobilitat i els contactes de cara els propers dies La portaveu Plaja alerta que les dades de la ... continua llegint »

 • 09-07-2021 » Salut actualitza el protocol d'atenció sanitària a la fase actual de transmissió comunitària amb el Pla Delta

  El pla estableix mesures per afrontar l’expansió del virus a Catalunya i reduir el tensionament del sistema sanitari, especialment de l’atenció primària Els contactes estrets asimptomàtics d’un cas ... continua llegint »