Últimes notícies

 • 23-12-2021 » El Govern anuncia ajuts directes de 20 milions d'euros al sector de l'oci nocturn

  El Govern català destinarà 20 milions d’euros en ajuts directes al sector de l’oci nocturn, el més afectat per les noves mesures anunciades dilluns per fer front als efectes de la Covid-19. El conseller ... continua llegint »

 • 14-12-2021 » Empresa i Treball atorga 495.500€ en ajuts extraordinaris al comerç al detall, la restauració i serveis al municipi d'Alcanar

  El Departament preveu ampliar aquesta línia d'ajuts extraordinaris amb 100.000€ més. Els beneficiaris començaran a rebre els imports abans de finalitzar l'any. El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Albert ... continua llegint »

 • 10-12-2021 » Protecció Civil crea un web específic amb consells per a celebrar les festes nadalenques de forma segura

  A l’adreça web interior.gencat.cat/nadal, podeu trobar consells per a la troballa del tió, les visites als mercats de Nadal, les decoracions nadalenques o les trobades socials, entre altres Les recomanacions són ... continua llegint »

 • 10-12-2021 » BARCELONA. Aquest Nadal, viu-lo al costat del comerç amb un munt d'activitats per a tots els públics

  NADAL. Fins al 4 de gener, les associacions comercials i la Direcció de Comerç, Restauració i Consum ofereixen un extens programa d'activitats culturals, lúdiques i artístiques per gaudir de la Ciutat de Nadal ... continua llegint »

 • 01-12-2021 » El Govern impulsa la modificació del Codi de consum de Catalunya per adaptar-lo al context socioeconòmic actual

  L’objectiu és modernitzar el Codi d’acord amb les noves sensibilitats de la societat i els nous hàbits de consum, amb la incorporació d’aspectes relacionats amb la transició ecològica o la ... continua llegint »

 • 30-11-2021 » El president Aragonès reconeix l'exemple i esforç del sector del comerç durant la pandèmia

  El cap de l’Executiu, acompanyat del conseller d’Empresa i Treball, ha lliurat els Premis Nacionals de Comerç de 2019 i 2020, corresponents a la 20a i 21a edició d’aquests guardons Enguany també s’ha ... continua llegint »

 • 30-11-2021 » Empresa i Treball presenta la campanya "Vine al teu comerç, vine a comprar" per reactivar el comerç de proximitat

  La campanya, que s’emetrà des d’avui i fins a finals d’any, consta d’un espot de televisió, insercions a premsa, ràdio i xarxes socials; així com d’una àmplia presència a ... continua llegint »

 • 25-11-2021 » Roig Urban Comfort i Casa Gispert són distingits amb els Premis Nacionals de Comerç de la Generalitat, dotats amb 7.000 euros

  El Departament d’Empresa i Treball reconeix amb aquests premis la trajectòria de les dues empreses, fundades el 1869 i el 1851 La Generalitat també ha atorgat un Reconeixement col·lectiu al sector del Comerç, ... continua llegint »

 • 18-11-2021 » El president Aragonès: "Com a Govern estem al costat dels establiments comercials de proximitat"

  El cap de l’Executiu, acompanyat del conseller d’Empresa i Treball, ha encapçalat l’acte de lliurament dels Premis Nacionals als Establiments Centenaris El conseller Torrent ha destacat que el comerç és ... continua llegint »

 • 18-11-2021 » Natàlia Mas: "El futur de les empreses dependrà de la generació de Valor Compartit"

  La directora general d’Indústria ha presentat l’estudi “La transició cap a la competitivitat sostenible: l’impuls del Valor Compartit a Catalunya” del Departament d’Empresa i Treball  El ... continua llegint »