Últimes notícies

 • 11-04-2019 » Reunió amb el MH President de la Generalitat Joaquim Torra

  Una representació de la Junta Directiva de l'Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya -ABCcat- s'han reunit amb el MH President de la Generalitat Joaquim Torra, amb la Consellera d'Empresa Àngels Chacón i amb la ... continua llegint »

 • 09-04-2019 » L'Hospitalet de Llobregat

  Hola a tots i totes! S’apropa el dia de la Festa al carrer Princep de Bergara... donar les gràcies per la vostra participació desitgen que sigui un gran dia. Comentar que aquest dia, es el “Dia de beso” per si voleu ... continua llegint »

 • 26-03-2019 » Molins de Rei.

  Per compres als comerços de la Unió de Botiguers, del 25 fins al 31 de març de 2019, s’entregaran als clients unes targetes “Rasca i guanya” amb la possibilitat d’obtenir com a premi un davantal de la ... continua llegint »

 • 21-03-2019 » Vic Comerç organitza dues activitats

  Vic Comerç organitza dues activitats relacionades amb el patrimoni de la ciutat i la història del comerç del Remei  L’entitat s’adhereix així a la Setmana del Comerç de la Generalitat de Catalunya ... continua llegint »

 • 06-02-2019 » MOLINS DE REI. Sant Valentí Comerç a Molins

  Informació de la campanya: Inici el 4 de febrer i finalitza el 14 de març. Als clients de totes les botigues del Botmol que facin compres superiors a 10 € se’ls lliurarà un cor numerat. Els cors premiats seran els que ... continua llegint »

 • 31-01-2019 » Vic Comerç va celebrar la VI Gala del Comerç

  Guardons, homenatges, actuacions en directe, presentació del nou vídeo de l’entitat i una gran assistència van marcar una gala llarga i molt emotiva D’entre tots els guardons, un d’especial: la venda 1 ... continua llegint »

 • 18-01-2019 » VIC COMERÇ. Conferència i presentació de llibre.

  Conferència i presentació del llibre CONTINUAR? VENDRE? TANCAR? de l'advocat i professor Jordi Tarragona. Dimecres 23 de gener de 13:30 a 16 hores. Sala Mecenes. Carrer Doctor Junyent, 1  Edifici Creacció    ... continua llegint »

 • 10-01-2019 » VIC COMERÇ valora la campanya de Nadal

  Campanya de Nadal positiva a nivell de vendes Vendes similars a l'any passat o fins i tot un 5% millor Aquest diumenge 13, festiu d'obertura comercial   En una enquesta realitzada entre els comerciants, la majoria d'ells es mostra bastant ... continua llegint »

 • 19-12-2018 » VIC. Comunicat de Vic Comerç

  Davant els fets ja coneguts d'aquest proper divendres 21 de desembre a Barcelona, Vic Comerç NO som favorables a que es faci vaga de protesta amb tancament de negocis. Tot i així, el que sí considerem és que hem de fer ... continua llegint »

 • 11-12-2018 » VIC. Barri del Remei.

  El barri del Remei posarà aquest diumenge “un granet de sorra” per la Marató de TV3 Tots els agents del barri s’impliquen en una programació d’activitats amb la finalitat de recaptar diners en la lluita ... continua llegint »