Últimes notícies

 • 01-06-2018 » PIMECOMERÇ, CEDAC, ABCCAT I BARCELONA OBERTA DEMANEN UN HORARI D’OBERTURA ÚNIC EN EL COMERÇ: DE 6:30

  Barcelona, 31 de maig de 2018.- PIMEComerç, CEDAC, ABCCat i Barcelona Oberta demanen establir un horari comercial únic que delimiti el marge d’obertura entre les 6.30h i les 21.30h; que és el resultat de la mitjana entre ... continua llegint »

 • 29-05-2018 » Signatura d'acord ABCCAT - CECOSECT

    L’Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya i la Confederació d’Empresaris de Comerç i de Serveis de les Comarques Tarragonines signen un acord d’afiliacions associatives i de serveis. ... continua llegint »

 • 23-05-2018 » Signatura d'acord ABCCAT i l'Institut Català de les Dones

    L'ICD signa un acord amb l'Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya per impulsar el coneixement del Servei 900900120  L’objectiu és que prop de 34 mil comerços puguin col·laborar en la ... continua llegint »

 • 16-05-2018 » VIC COMERÇ ha decidit no organitzar la cinquena edició de Vic Xou..

  El Vic Xou (el shopping night que Vic Comerç celebrem a la primavera) és una acció que ha perdut la notorietat i atractivitat dels primers anys. L'entitat considerem que el concepte està esgotat. Per aquest motiu, hem ... continua llegint »

 • 25-04-2018 » Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial i Establiments Comercials Centenaris de la Generalitat

  Obert el termini per participar als Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial i als Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris de la Generalitat  El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), del Departament ... continua llegint »

 • 19-04-2018 » VIC. Floristes i llibreters optimistes cara la Diada de Sant Jordi

  Els temps i que coincideix en dia laborable factors que propiciaran unes bones vendes Es presenta la campanya “lectura al carrer” amb les escoles Fedac i Escorial   Avui Vic Comerç ha presentat la previsió de vendes ... continua llegint »

 • 16-04-2018 » VIC. RODA DE PREMSA SANT JORDI

  Convocatòria de roda de premsa de Sant Jordi aquest proper dijous 19 d'abril a les 13:30 h a les oficines de Vic Comerç. Per aquesta presentació, comptarem amb la presència de Núria Simon, Presidenta del Gremi de ... continua llegint »

 • 04-04-2018 » VIC. Èxit de públic i tapes en la quarta i millor edició de la Santa Tapa

  Es van servir unes 1.800 tapes en una sola nit La Santa Tapa es va celebrar en un sol dia i s’integrava per primera vegada al Tapajous  La Santa Tapa, la ruta de tapes sacra que es va celebrar el passat dijous 29 de març ... continua llegint »

 • 23-03-2018 » SOLSONA. 6a edició de la gimcana de llengua ‘No val a badar!’

  El dilluns dia 26 de març comença una nova edició del joc de llengua “No val a badar!” que organitzen la Unió de Botiguers i Comerciants de Solsona i el Servei Comarcal de Català del Solsonès. El ... continua llegint »

 • 21-03-2018 » VIC. Quarta edició de la Santa Tapa

  Aquest matí s’ha presentat la Santa Tapa i els Tapajous temàtics del 2018. Per aquest acte s’ha comptat amb la presència de de Toni Brachs, President de Vic Comerç, Mª Carme Bover, Regidora de ... continua llegint »