Últimes notícies

 • 30-11-2021 » Empresa i Treball presenta la campanya "Vine al teu comerç, vine a comprar" per reactivar el comerç de proximitat

  La campanya, que s’emetrà des d’avui i fins a finals d’any, consta d’un espot de televisió, insercions a premsa, ràdio i xarxes socials; així com d’una àmplia presència a ... continua llegint »

 • 25-11-2021 » Roig Urban Comfort i Casa Gispert són distingits amb els Premis Nacionals de Comerç de la Generalitat, dotats amb 7.000 euros

  El Departament d’Empresa i Treball reconeix amb aquests premis la trajectòria de les dues empreses, fundades el 1869 i el 1851 La Generalitat també ha atorgat un Reconeixement col·lectiu al sector del Comerç, ... continua llegint »

 • 18-11-2021 » El president Aragonès: "Com a Govern estem al costat dels establiments comercials de proximitat"

  El cap de l’Executiu, acompanyat del conseller d’Empresa i Treball, ha encapçalat l’acte de lliurament dels Premis Nacionals als Establiments Centenaris El conseller Torrent ha destacat que el comerç és ... continua llegint »

 • 18-11-2021 » Natàlia Mas: "El futur de les empreses dependrà de la generació de Valor Compartit"

  La directora general d’Indústria ha presentat l’estudi “La transició cap a la competitivitat sostenible: l’impuls del Valor Compartit a Catalunya” del Departament d’Empresa i Treball  El ... continua llegint »

 • 16-11-2021 » El conseller Torrent anuncia la creació de l'Oficina Next Generation per facilitar l'accés de les empreses catalanes al fons de la UE

  L’objectiu és contribuir a que les empreses catalanes captin més del 20% dels fons Next Generation que es destinin a empreses de l’Estat espanyol L’Oficina Next Generation estarà ubicada a la seu ... continua llegint »

 • 10-11-2021 » Empresa i Treball obre demà la línia d'ajuts directes per als comerços i la restauració d'Alcanar afectats pels aiguats de setembre

  Amb aquesta línia extraordinària, dotada amb 500.000 euros, el Govern vol ajudar a reactivar els sectors del comerç al detall, la restauració i els serveis del municipi d’Alcanar afectats pel temporal de pluja del ... continua llegint »

 • 05-11-2021 » El Govern efectua el pagament de 150 milions d'euros corresponents a la segona línia d'ajuts a la solvència empresarial

  El Departament d’Empresa i Treball fa efectiu el pagament a 7.258 autònoms i pimes. El total d’ajudes atorgades en les dues convocatòries s’eleva a 605 milions d’euros i 25.011 beneficiaris El Govern ... continua llegint »

 • 27-10-2021 » SANTA EULÀLIA COMERÇ, nova campanya promocional.

  «Santa Eulàlia Comerç», ha llançat una campanya de promoció del comerç del barri, que pretén sensibilitzar al consumidor de la diversitat de comerços, serveis i oci que es pot trobar a ... continua llegint »

 • 23-10-2021 » Empresa i Treball destina més d'un milió d'euros a consolidar, enfortir i reinventar el treball autònom amb el programa Consolida't

  El programa de subvencions ofereix un servei individualitzat d’assessorament i acompanyament que permet definir un pla d’acció específic per a la consolidació dels projectes empresarials de treball ... continua llegint »

 • 19-10-2021 » Llum verda a la implantació de les primeres Àrees de Promoció Econòmica Urbana (APEUs) a Catalunya

  Generalitat i Estat espanyol arriben a un acord en el marc de la comissió bilateral que resol les discrepàncies sobre la Llei 15/2020 L’Estat accepta el model de finançament defensat per la Generalitat, basat en ... continua llegint »