Últimes notícies

 • 16-11-2021 » El conseller Torrent anuncia la creació de l'Oficina Next Generation per facilitar l'accés de les empreses catalanes al fons de la UE

  L’objectiu és contribuir a que les empreses catalanes captin més del 20% dels fons Next Generation que es destinin a empreses de l’Estat espanyol L’Oficina Next Generation estarà ubicada a la seu ... continua llegint »

 • 10-11-2021 » Empresa i Treball obre demà la línia d'ajuts directes per als comerços i la restauració d'Alcanar afectats pels aiguats de setembre

  Amb aquesta línia extraordinària, dotada amb 500.000 euros, el Govern vol ajudar a reactivar els sectors del comerç al detall, la restauració i els serveis del municipi d’Alcanar afectats pel temporal de pluja del ... continua llegint »

 • 05-11-2021 » El Govern efectua el pagament de 150 milions d'euros corresponents a la segona línia d'ajuts a la solvència empresarial

  El Departament d’Empresa i Treball fa efectiu el pagament a 7.258 autònoms i pimes. El total d’ajudes atorgades en les dues convocatòries s’eleva a 605 milions d’euros i 25.011 beneficiaris El Govern ... continua llegint »

 • 27-10-2021 » SANTA EULÀLIA COMERÇ, nova campanya promocional.

  «Santa Eulàlia Comerç», ha llançat una campanya de promoció del comerç del barri, que pretén sensibilitzar al consumidor de la diversitat de comerços, serveis i oci que es pot trobar a ... continua llegint »

 • 23-10-2021 » Empresa i Treball destina més d'un milió d'euros a consolidar, enfortir i reinventar el treball autònom amb el programa Consolida't

  El programa de subvencions ofereix un servei individualitzat d’assessorament i acompanyament que permet definir un pla d’acció específic per a la consolidació dels projectes empresarials de treball ... continua llegint »

 • 19-10-2021 » Llum verda a la implantació de les primeres Àrees de Promoció Econòmica Urbana (APEUs) a Catalunya

  Generalitat i Estat espanyol arriben a un acord en el marc de la comissió bilateral que resol les discrepàncies sobre la Llei 15/2020 L’Estat accepta el model de finançament defensat per la Generalitat, basat en ... continua llegint »

 • 05-10-2021 » Empresa i Treball obre avui un programa d'ajuts per a l'obertura de nous comerços i la reforma i millora d'establiments comercials

  El programa, que compta amb una dotació pressupostària de gairebé 1,6 milions d’euros, forma part del Pla de subvencions 2021 del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM). Té l’objectiu ... continua llegint »

 • 01-10-2021 » SOLSONA. Campanya UBICa’t, waw! 1.000 euros t’estan esperant!

  Torna la segona edició de la campanya UBICa’t, des de l’1 fins al 31 d’octubre. El trivial del joc de Solsona compta amb diverses novetats respecte l’edició anterior:   1. La durada es redueix a un ... continua llegint »

 • 01-10-2021 » RESOLUCIÓ per la qual s’obre la convocatòria per a la concessió de subvencions en l’àmbit del comerç i dels serveis.

  La Resolució de 5 de maig de 2021, del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, aprova les bases reguladores per a la concessió de subvencions en l'àmbit del comerç, dels serveis i la moda (DOGC ... continua llegint »

 • 28-09-2021 » El conseller Torrent anuncia 500.000 euros en ajuts directes per als comerços i la restauració d'Alcanar afectats pels aiguats de principis de setembre

  El titular d’Empresa i Treball ha avançat que en les properes setmanes el Departament, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), obrirà una línia especifica d’ajuts per ... continua llegint »