Política cookies

Galetes

Aquest lloc web [www.catalunyacomerc.com], en endavant lloc web, utilitza una tecnologia anomenada galeta (cookie), amb la finalitat de recaptar informació sobre l’ús del lloc web.

Les galetes són petits dispositius d’emmagatzematge i de recuperació de dades, que s’installen en el vostre equip informàtic amb les finalitats aquí expressades. En cap cas les nostres galetes tractaran dades personals o que comprometin la vostra privacitat.

Consentiment

Amb l’ús d’aquest lloc web, consentiu i esteu d’acord que allotgem aquestes galetes al vostre ordinador o dispositiu per als fins aquí expressats .

Si decidiu no acceptar les nostres galetes , podreu continuar utilitzant el nostre lloc web de la forma habitual , encara que és possible que la usabilitat de l’usuari es vegi lleugerament perjudicada .

Tipus de galetes i finalitat

A continuació, l'Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya exposa el tipus de galetes utilitzades en el lloc web, així com la seva finalitat i, si escau, les galetes utilitzades per tercers (proveïdors del servei):

1. Galetes d’autenticació o identificació d’usuari: permeten la personalització per part de l’usuari.

2. Galetes tècniques: mostra pàgina web, gestió de comandes, recordar preferències d’usuari.

3. Galetes d’anàlisi: mesuren i analitzen la navegació dels usuaris, permeten el seguiment i l’anàlisi del comportament dels usuaris, l’elaboració de perfils anònims de navegació dels usuaris i introduir millores en funció de l’anàlisi de les dades d’ús que fan els usuaris.

Les aplicacions que utilitzem per obtenir informació de la navegació, mesurar i analitzar l’audiència són:

Google Analytics: www.google.com/analytics gestionado por Google inc. Política de privacidad

Desinstal·lació de galetes

El vostre navegador, de vegades pot generar un missatge instantani que us brindarà la possibilitat d’oposar-vos a la instal·lació d’aquestes galetes. En el supòsit que el vostre navegador no us faciliti aquesta possibilitat de forma automàtica, podreu inhibir la instal·lació de galetes seguint les instruccions del vostre navegador.

Per permetre, conèixer, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades en el vostre equip, podeu fer-ho mitjançant la configuració de les opcions del navegador en el vostre ordinador.

Podeu trobar informació sobre com fer-ho a les següents adreces:

Firefox: des de https://support.mozilla.org/es/kb/Borrar % 20galetes.

Chrome: des de http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=es&answer=95647.

Explorer: des de http://windows.microsoft.com/es-es/windows7/how-to-manage-galetes-in-internet-explorer-9.

Safari: des de http://support.apple.com/kb/ph5042.

Canvis en la política de galetes

En qualsevol moment, l'Agrupament de Botiguers i Comerçiants de Catalunya pot modificar la política de galetes, per la qual cosa us preguem que la consulteu de manera periòdica, ja que s’hi poden produir canvis.

Contacte

Si utilitzeu un altre navegador, podeu obtenir més informació sobre com configurar la instal·lació de les galetes mitjançant la secció d’ajuda o assistència d’aquest navegador . Per obtenir ajuda per dur a terme la configuració de les galetes amb el vostre navegador, si us plau, envieu-nos un missatge electrònic a galetes@catalunyacomerc.com i ens posarem en contacte amb vosaltres al més aviat possible, amb la informació necessària.