Últimes notícies

 • 07-12-2018 » SOLSONA. Inici de la campanya de Nadal: RASCA LA RATETA

  Aquest dimarts, 4 de desembre, la UBIC va presentar als seus associats la nova campanya deNadal: Rasca la Rateta. La creació d’aquesta nova campanya està motivada per dos factors. Elprimer, que en l’assemblea general ... continua llegint »

 • 20-11-2018 » Vic Comerç espera un gran Black Friday

  Els comerços es preparen per presentar descomptes d’entre un 20 i 40% El comerç de Vic espera facturar de mitjana el 30% de la campanya de Nadal durant aquest cap de setmana, que pot ser de 3 dies al ser diumenge festiu ... continua llegint »

 • 15-11-2018 » Amb els aliments, seguretat és salut

  Assistim a la presentació de la campanya "AMB ELS ALIMENTS, SEGURETAT ÉS SALUT!”, són diferents vídeos que de manera amena mostren les bones practiques de la seguretat dels aliments. www.aspb.cat/bcnalimentssegurs ... continua llegint »

 • 09-11-2018 » Es celebra a Osona el 5è Simposium Internacional de les Cultures Florals

      Aquesta setmana s’ha organitzat una trobada al Mas d’Osor amb 28 alumnes vinguts d'arreu de l'Estat Espanyol i de Rússia Núria Simon, de la Floristeria Aralia i presidenta de les Floristes de Vic, anfitriona ... continua llegint »

 • 24-10-2018 » El comerç de Vic ajuda a cobrir les necessitats de Càritas

  Vic Comerç i l’entitat arxiprestral valoren molt positivament l’aportació dels establiments   Aquesta tarda s’ha realitzat un acte de presentació on es donaven a conèixer els detalls de la ... continua llegint »

 • 22-10-2018 » VALORACIÓ DE LA COL·LABORACIÓ DE VIC COMERÇ AMB CÀRITAS ARXIPRESTAL DE VIC

  Al setembre de 2017, Vic Comerç va demanar la col·laboració als comerços associats de la ciutat per ajudar en els diferents projectes socials de Càritas. Passat un any, s’han realitzat 8 campanyes dirigides a ... continua llegint »

 • 15-10-2018 » 4ª EDICIÓ FIRA ÀPAT 2018 – La Fira Professional de l’Alimentació i la Gastronomia Catalana

  Barcelona, 10 d’octubre de 2018. FIRA ÀPAT, la Fira Professional de l’Alimentació i la Gastronomia Catalana ha tingut lloc els dies 6, 7 i 8 d’octubre. Una fira on productors catalans de proximitat han presentat els ... continua llegint »

 • 11-10-2018 » La Farmàcia Barnolas de Vic rep el reconeixement pels seus 150 anys

  La Farmàcia Barnolas de la Rambla del Carme, 37, va ser premiada ahir dimecres per la Generalitat de Catalunya en l'acte dels Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial. El guardó va ser entregat pel president Quim Torra, acompanyat ... continua llegint »

 • 28-09-2018 » VIC. Bastants comerços de Vic decideixen tancar l’1 d’octubre

  Bastants comerços de Vic decideixen tancar l’1 d’octubre En contraposició, la majoria de comerços obriran el divendres 12 d’octubre, festiu d’obertura comercial El proper 1 d’octubre bastants ... continua llegint »

 • 28-09-2018 » FIRA ÀPAT 2018 – La Fira Professional de l’Alimentació i la Gastronomia Catalana

  FIRA ÀPAT és la Fira Professional de l’Alimentació i la Gastronomia Catalana que tindrà lloc els propers 6, 7 i 8 d’octubre a la Cúpula Events del C.C. Las Arenas de Barcelona. Una fira on productors ... continua llegint »