Últimes notícies

 • 02-03-2022 » El Govern anuncia nous ajuts extraordinaris de 40ME al sector de la restauració i 20ME a treballadors en situació d'ERTO

  El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, ha anunciat els ajuts que han de servir per “consolidar la recuperació econòmica”  La Generalitat destinarà 40 milions d’euros a ... continua llegint »

 • 18-02-2022 » Empresa i Treball obre la convocatòria de subvencions a les Comunalitats Urbanes

  El Departament destina 9.850.000 euros a l’enfortiment i creació de projectes d’ajuda mútua a 27 comunalitats de 22 municipis de Catalunya La convocatòria vol impulsar l’economia social i solidària ... continua llegint »

 • 16-02-2022 » El Govern aprova el Projecte de llei de Foment de l'Associacionisme

  La llei té per objectiu valorar i potenciar l’associacionisme per enfortir-lo, fer-lo créixer i incentivar la conscienciació social sobre els seus valors i principis La llei crearà una finestreta ... continua llegint »

 • 28-01-2022 » La Finestreta Única Empresarial (FUE) completa el seu desplegament i ja és operativa a tot Catalunya

  La Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona, juntament amb les Diputacions, entitats municipalistes i el Consorci AOC, han formalitzat avui el conveni per completar el desplegament de la FUE arreu del territori Amb la incorporació ... continua llegint »

 • 26-01-2022 » El Govern elimina les restriccions d'aforament a la restauració, la cultura i els gimnasos

  També aixeca la limitació de les reunions a 10 persones i preveu que en les properes setmanes es pugui reobrir l’oci nocturn   El president Aragonès es reunirà amb els partits i entitats independentistes ... continua llegint »

 • 25-01-2022 » El Govern destina 31,5 milions d'euros el 2021 en ajuts directes a projectes industrials, un 77% més que l'any anterior

  Els projectes de reindustrialització han rebut 18,6 milions d’euros i els ajuts per a inversions d’alt impacte 12,9, subvencions que han permès la creació de més de 3.200 llocs de treball i la ... continua llegint »

 • 25-01-2022 » Empresa i Treball obre una nova línia d'ajuts a l'oci nocturn per les darreres restriccions sanitàries de la Covid-19

  A partir de demà, 25 de gener a les 9 hores, es poden sol·licitar, a través de Canal Empresa, aquests nous ajuts directes adreçats a autònoms, microempreses i pimes dedicades a l’oci nocturn. El ... continua llegint »

 • 20-01-2022 » L'índex de confiança empresarial de Catalunya disminueix un 1,8% al primer trimestre del 2022 respecte del trimestre anterior

  Al primer trimestre del 2022, l’índex de confiança empresarial harmonitzat (ICEH) de Catalunya mostra una disminució de l’1,8% respecte del trimestre anterior. Segons l’Institut d’Estadística de ... continua llegint »

 • 20-01-2022 » Les enginyeries, analistes de gestió i organització, i programació i disseny de pàgines web, les ocupacions millor posicionades en el mercat

  L’Observatori del Treball i Model Productiu ha actualitzat les dades en el sí de l’eina “Treball per ocupacions” que inclou informació sobre el mercat de treball per ajudar les persones a prendre ... continua llegint »

 • 12-01-2022 » El Govern aprova un decret llei per facilitar els acords de les juntes en temps de pandèmia

  Les reunions es poden fer per videoconferència, malgrat que no estigui previst als estatuts El Govern de la Generalitat ha aprovat un decret llei que facilita el funcionament de les juntes de propietaris sotmeses al règim de la ... continua llegint »