Últimes notícies

 • 05-12-2022 » El Consell Assessor de Comerç aprova la recomanació del període de rebaixes d'hivern i estiu

  L’òrgan consultiu contempla els dies entre el 7 de gener i el 30 de març, i entre l’1 de juliol i el 30 d’agost, per a què els comerços apliquin les rebaixes corresponents  El Consell ... continua llegint »

 • 01-12-2022 » Empresa i Treball amplia els ajuts ordinaris a comerços i serveis fins arribar als 11,7 MEUR

  L’increment, de 3,9 milions d’euros, es destinarà a l’obertura de comerços i millora de locals, la transformació digital dels negocis i la xarxa associativa A aquests ajuts s’afegiran en breu 15 milions ... continua llegint »

 • 30-11-2022 » Catalunya acull més de 1.700 empreses estrangeres de l’àmbit tecnològic

  Destaquen les dels Estats Units, Regne Unit, França i Alemanya de sectors com les TIC, l’electrònica, l’audiovisual, l’R+D i els productes sanitaris El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, ha ... continua llegint »

 • 30-11-2022 » SOLSONA. Torna la botiga de botigues de la UBIC #regalasolsona

  Aquesta campanya de Nadal tornarà a comptar amb la botiga de botigues de la UBIC #regalasolsona. Per segon any consecutiu, disposarem d’una botiga de Nadal, una botiga de les botigues associades, on es podrà trobar idees per a ... continua llegint »

 • 25-11-2022 » Les empreses catalanes tenen 8.382 filials a l'estranger, un 3% més que abans de la pandèmia

  Ho ha donat a conèixer el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, en el marc d’una reunió de treball amb els principals agents de la internacionalització a Catalunya Segons un estudi ... continua llegint »

 • 28-10-2022 » President Aragonès: "El teixit comercial ens ajuda a enfortir els vincles comunitaris i la cohesió social"

  El cap de l’Executiu, juntament amb el conseller d’Empresa i Treball, ha encapçalat el lliurament dels Premis Nacionals de Comerç i dels Premis Nacionals d’Establiments Comercials Centenaris El president de la ... continua llegint »

 • 26-10-2022 » 19 entitats catalanes han resultat beneficiades en projectes innovadors de mobilitat elèctrica d'empreses

  19 entitats catalanes han resultat beneficiades en projectes innovadors de mobilitat elèctrica d'empreses i sector públic en el marc del programa MOVES Singulars II (NGEU) El Ministeri per a la Transició Ecològica i el ... continua llegint »

 • 26-10-2022 » 15 milions d'euros per la transformació digital del comerç

  Els fons europeus volen impulsar la digitalització del petit comerç per garantir la seva supervivència i competitivitat La Generalitat de Catalunya distribuirà quinze milions d'euros dels fons europeus al ... continua llegint »

 • 21-10-2022 » SOLSONA. Recta final de la campanya UBICa’t

  Hi ha temps per finalitzar el trivial de la campanya UBICa’t fins al dijous 3 de novembre La campanya UBICa’t finalitza el dijous 3 de novembre. Totes aquelles persones que encara no han completat el trivial poden acabar-lo ... continua llegint »

 • 06-10-2022 » SOLSONA. Juga i guanya 1.000€ amb els socis de la UBIC

  Ja us heu descarregat l’App? El passat dilluns 3 d’octubre va arrencar la tercera edició de la campanya UBICa’t, el trivial per a joves i adults, amb preguntes de Solsona. Per poder-hi participar és indispensable ... continua llegint »