Últimes notícies

 • 28-06-2022 » Empresa i Treball destina 45,5 milions d'euros al nou programa 'Ocupació + Transformació' dirigit a autònoms, microempreses i cooperatives

  Es tracta d’un ajut de 5.000 euros per a autònoms, microempreses i cooperatives que tinguin entre 1 i 5 persones assalariades L’objectiu és el manteniment de l’ocupació durant un mínim de sis mesos i la ... continua llegint »

 • 18-06-2022 » BCN. Quatre quilòmetres més de llums de Nadal

  La Comissió de Govern ha aprovat el contracte per a l’enllumenat de Nadal, que tindrà un import de 810.444 euros i permetrà ampliar en 4 quilòmetres els trams il·luminats respecte a l’any passat. Es ... continua llegint »

 • 16-06-2022 » Empresa i Treball destinarà 2,5 milions d'euros a consolidar la recuperació de l'activitat firal

  El director general de Comerç confirma, en el marc del 29è Congrés de Fires de Catalunya, que “properament” s’obrirà una convocatòria de subvencions per “reforçar la ... continua llegint »

 • 10-06-2022 » El 70% dels municipis catalans amb més de 20.000 habitants compten amb un eix comercial de primer ordre

  L’estudi ‘Mapa Comercial de Catalunya 2022’ aporta indicadors de la densitat comercial i ocupació d’establiments entre 2018 i 2022, amb l’objectiu d’avaluar l’impacte de la pandèmia en el ... continua llegint »

 • 10-06-2022 » Empresa i Treball destina 8,7 milions d'euros a enfortir, modernitzar i internacionalitzar els sectors del comerç, la moda i l'artesania

  Les subvencions que agrupa el Pla Anual del CCAM es poden sol·licitar a partir del proper dia 16 de juny El departament d’Empresa i Treball, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda ... continua llegint »

 • 09-06-2022 » El secretari de Treball inaugura l'exposició de cartells 'Un viatge per la història de la prevenció de riscos laborals'

  La mostra es pot visitar al Museu d’Història de Catalunya fins al 30 de juny   A l’acte també s’ha fet el lliurament dels reconeixements a les millors propostes gràfiques del programa ... continua llegint »

 • 31-05-2022 » El Departament d'Empresa i Treball recorda a empreses i persones treballadores la necessitat de prevenir els riscos laborals derivats de la calor durant l'estiu

  L’Institut Català de Seguretat i Salut Laboral reforça la campanya informativa i de sensibilització per evitar els cops de calor, especialment al sector de la construcció El Departament d’Empresa i Treball ... continua llegint »

 • 31-05-2022 » Barcelona se situa com el 5è 'hub' de startups de la Unió Europea3

  Segons el rànquing de la consultora StartupBlink fet públic aquest dimarts, la capital catalana es troba només per darrera de París, Berlín, Estocolm i Amsterdam Per elaborar aquesta classificació la ... continua llegint »

 • 18-05-2022 » Es desactiva el pla especial d'emergències per pandèmies, que queda en prealerta per seguir fent seguiment de l'evolució de la COVID19

  El Govern ha desactivat avui dimecres l’ALERTA del Pla especial d’emergències per pandèmies, que queda ara en situació de prealerta per seguir fent vigilància i seguiment de l’evolució de la ... continua llegint »

 • 10-05-2022 » Empresa i Treball destinarà prop de 8 milions d'euros a afrontar els "reptes més immediats" del sector del comerç

  El conseller Torrent fa aquest anunci en la inauguració d’una jornada emmarcada en el Dia Europeu del Comerç de Proximitat El pla de subvencions del CCAM s’orienta enguany a la digitalització dels negocis, el ... continua llegint »