Últimes notícies

 • 28-09-2021 » El conseller Torrent anuncia 500.000 euros en ajuts directes per als comerços i la restauració d'Alcanar afectats pels aiguats de principis de setembre

  El titular d’Empresa i Treball ha avançat que en les properes setmanes el Departament, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), obrirà una línia especifica d’ajuts per ... continua llegint »

 • 31-08-2021 » El Departament d'Empresa i Treball posa en marxa el programa d'acceleració en estratègia i màrqueting digital per a marques de moda

  El Departament, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), impulsa aquest programa adreçat a marques catalanes de moda amb potencial de creixement, amb l’objectiu de garantir i accelerar la seva ... continua llegint »

 • 13-08-2021 » Nuevo sistema de IVA (OSS) de ventas por Internet en la Comunidad Europea

  Hoy en día difícilmente entendemos el mundo sin tecnología, incluso la acción más cotidiana como acercarse a una tienda física, se ha sustituido por la comodidad de ver aquello que nos interesa en nuestra ... continua llegint »

 • 28-07-2021 » Premis Nacionals de Comerç i Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris

  El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), del Departament d’Empresa i Treball, hem obert el termini per participar als Premis Nacionals de Comerç, que atorga la Generalitat de Catalunya.L'objectiu ... continua llegint »

 • 28-07-2021 » SOLSONA. Una setmana de Promocions i Fora Estocs d’estiu. Aprofita-ho!

  La propera setmana, del dilluns 2 fins al diumenge 8 d’agost, podreu gaudir de la nova edició del Promocions i Fora Estocs d’estiu que s'organitza a Solsona. A causa de la situació actual de la pandèmia, s’ha ... continua llegint »

 • 13-07-2021 » El Govern tanca totes les activitats a partir de les 00.30 h i limita les reunions a un màxim de 10 persones per frenar la pandèmia

  La Comissió Delegada en matèria de Covid-19, encapçalada pel president Aragonès, ha acordat limitar la mobilitat i els contactes de cara els propers dies La portaveu Plaja alerta que les dades de la ... continua llegint »

 • 09-07-2021 » Salut actualitza el protocol d'atenció sanitària a la fase actual de transmissió comunitària amb el Pla Delta

  El pla estableix mesures per afrontar l’expansió del virus a Catalunya i reduir el tensionament del sistema sanitari, especialment de l’atenció primària Els contactes estrets asimptomàtics d’un cas ... continua llegint »

 • 06-07-2021 » El Departament d'Empresa i Treball obre el termini per acollir-se al nou paquet d'ajudes per a persones treballadores en ERTO i fixes discontínues

  Les persones beneficiàries, entre 80.000 i 100.000 segons càlculs del Departament, rebran un pagament únic de 600 o 700 euros El termini finalitza el proper 15 de juliol i l’ordre d’inscripció no ... continua llegint »

 • 24-06-2021 » El Departament d'Empresa i Treball aprova el calendari de festes laborals per a l'any 2022

  El Departament d’Empresa i Treball ha aprovat el calendari de festes laborals per a l’any vinent a tot el país. L’aprovació s’ha fet després que els agents socials i econòmics, en el marc del ... continua llegint »

 • 18-06-2021 » Empresa i Treball obre els ajuts del Pla de Subvencions anual 2021 per als sectors del comerç, els serveis i la moda

  Avui s’ha obert el tràmit telemàtic per sol·licitar a través de Canal Empresa les ajudesl, que es podran demanar fins el 15 de juliol El pla, dotat amb 8,8 milions d’euros, inclou 8 programes que ... continua llegint »