Últimes notícies

 • 25-04-2018 » Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial i Establiments Comercials Centenaris de la Generalitat

  Obert el termini per participar als Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial i als Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris de la Generalitat  El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), del Departament ... continua llegint »

 • 19-04-2018 » VIC. Floristes i llibreters optimistes cara la Diada de Sant Jordi

  Els temps i que coincideix en dia laborable factors que propiciaran unes bones vendes Es presenta la campanya “lectura al carrer” amb les escoles Fedac i Escorial   Avui Vic Comerç ha presentat la previsió de vendes ... continua llegint »

 • 16-04-2018 » VIC. RODA DE PREMSA SANT JORDI

  Convocatòria de roda de premsa de Sant Jordi aquest proper dijous 19 d'abril a les 13:30 h a les oficines de Vic Comerç. Per aquesta presentació, comptarem amb la presència de Núria Simon, Presidenta del Gremi de ... continua llegint »

 • 04-04-2018 » VIC. Èxit de públic i tapes en la quarta i millor edició de la Santa Tapa

  Es van servir unes 1.800 tapes en una sola nit La Santa Tapa es va celebrar en un sol dia i s’integrava per primera vegada al Tapajous  La Santa Tapa, la ruta de tapes sacra que es va celebrar el passat dijous 29 de març ... continua llegint »

 • 23-03-2018 » SOLSONA. 6a edició de la gimcana de llengua ‘No val a badar!’

  El dilluns dia 26 de març comença una nova edició del joc de llengua “No val a badar!” que organitzen la Unió de Botiguers i Comerciants de Solsona i el Servei Comarcal de Català del Solsonès. El ... continua llegint »

 • 21-03-2018 » VIC. Quarta edició de la Santa Tapa

  Aquest matí s’ha presentat la Santa Tapa i els Tapajous temàtics del 2018. Per aquest acte s’ha comptat amb la presència de de Toni Brachs, President de Vic Comerç, Mª Carme Bover, Regidora de ... continua llegint »

 • 21-03-2018 » SANT SADURNI. 7a. Nit Empresarial 2018

  El proper divendres 23 de març, Som Sant Sadurní amb el suport de la Regidoria de Turisme i Comerçi el CCAM de la Generalitat de Catalunya tenen el plaer de convidar-los a«La 7a Nit Empresarial de Sant Sadurní» ... continua llegint »

 • 19-03-2018 » LA SEU. Escollint el perfum La Seu.

  La Unió de Botiguers de La Seu d'Urgell dintre del programa de la setmana del comerç està desarrollant uns tallers per escollir un perfum el qual s'anomenarà el perfum de la Seu Aquest perfum serà propietat de la ... continua llegint »

 • 17-03-2018 » SOLSONA. Fora Estocs i Promocions

  El passat 2 i 3 de març els clients dels establiments associats a UBIC de Solsona, que participaven en el Fora Estocs i Promocions d’hivern, van poder participar en la nova activitat amb que es repartien 1000€ en vals de compra ... continua llegint »

 • 14-03-2018 » VIC. Viatge als orígens del comerç de la ciutat

  Vic Comerç, amb col·laboració amb l'Ajuntament de Vic, ha organitzat pel proper divendres 23 de març a les 17 h una visita guiada i gratuïta que explicarà la història del comerç de Vic des dels ... continua llegint »