Últimes notícies

 • 11-10-2017 » L'HOSPITALET DE LLOBREGAT. Desfilada de Moda

  El proper dia 21 d'octubre a les 19:30 h se celebrarà desfilada de moda a la Plaça Francesc Macià de l'Hospitalet de llobregat. Es podrà gaudir de les noves tendències per aquesta temporada. L'acte està ... continua llegint »

 • 05-10-2017 » VIC. El Rapa, recull somriures!

  Els comerciants de la Rambla del Passeig tenen un repte, recollir 1000 somriures per portar-los als nens i nenes de l’Hospital de Vic. Aquest divendres dia 6 i dissabte dia 7 d’octubre dia Internacional del Somriure els comerciants de ... continua llegint »

 • 05-10-2017 » SOLSONA. Primer concurs d’idees de la UBIC

  Sota l’eslògan Vols anar a París? Soci, la teva idea té premi s’ha iniciat el primer concurs d’idees de la UBIC. Es tracta d’un concurs dirigit únicament als associats a UBIC Solsona, ja siguin ... continua llegint »

 • 05-10-2017 » Èxit de la jornada sobre nanotecnologia a Tarragona

  Èxit de la jornada sobre nanotecnologia i prevenció de riscos laborals impulsada per Salut i Treball Salut i Treball, Servei de Prevenció de Riscos Laborals; ORP, Fundació Internacional i Cerpie, Technical University of ... continua llegint »

 • 02-10-2017 » SUPORT A L'ATURADA DE PAIS

  L’Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya condemna la violència exercida per part de les forces de seguretat de l’Estat contra els nostres conciutadans que volien exercir el seu dret a votar al Referèndum ... continua llegint »

 • 25-09-2017 » El 28 de Setembre a Tarragona, jornada sobre NANOTECNOLOGIA I PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS

  Jornada sobre NANOTECNOLOGIA I PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS el proper 28 de setembre a la Cambra de Comerç de Tarragona, Av. Pau Casals, 17  Organitza Salut i Treball, empresa especialitzada en la Prevenció de riscos ... continua llegint »

 • 21-09-2017 » Comunicat de l'Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catyalunya

  L’Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya davant la situació que estem vivint a Catalunya, condemnem els episodis coercitius que l’Estat està duent a terme a Catalunya.  En tant que som representants de ... continua llegint »

 • 19-09-2017 » Mobility Eco Forum. Barcelona 29 de setembre.,

  El fòrum, organitzat per Global Eco Forum en col·laboració amb Forum Vies Mobiles i el CCCB, pretén analitzar i debatre el Futur de la Mobilitat a  les ciutats. Es parlarà d’escenaris post-cotxe, de salut ... continua llegint »

 • 07-09-2017 » GUIA DE CONSUM CONSCIENT A L’EIXAMPLE

  GUIA DE CONSUM CONSCIENT A L’EIXAMPLE. No m'emboliquis. Enllaç: Guia de Consum  ... continua llegint »

 • 05-09-2017 » NANOTECNOLOGIA I PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS

  Jornada sobre NANOTECNOLOGIA I PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS el proper 28 de setembre a la Cambra de Comerç de Tarragona, Av. Pau Casals, 17  Organitza Salut i Treball, empresa especialitzada en la Prevenció de riscos ... continua llegint »