Últimes notícies

 • 24-11-2009 » L'Ajuntament de Reus distribueix 200.000 vals d'una hora de pàrquing gratuïta

  Els reusencs podran disfrutar d'hores gratis d'aparcament a qualsevol dels sis pàrquings municipals que hi ha a la ciutat. L'Ajuntament, a través d'Amersam, ha començat a repartir 200.000 vals d'una hora gratuïta ... continua llegint »

 • 21-11-2009 » L'elevat nombre de paradistes morosos fa tancar el Mercat Central de Valls

  Mentre uns avancen i s'expandeixen cap al centre històric de Valls, uns altres –els venedors del Mercat Central de Valls– preparen el tancament de les instal·lacions. L'elevat nombre de comerciants morosos, els quals han ... continua llegint »

 • 21-11-2009 » Santa Coloma aprova el pla d'usos comercials per modernitzar el sector

  L'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet ha donat un nou impuls a la modernització del seu teixit comercial amb l'aprovació del pla de millora urbana per a la regulació d'usos comercials. Aquest és un document elaborat en ... continua llegint »

 • 21-11-2009 » El comerç del centre històric de Valls busca noves estratègies per sobreviure

  La necessitat obliga i al centre històric de Valls ja són uns quants els comerciants que han decidit tirar endavant noves iniciatives per garantir un futur al seu negoci. El panorama no és gens encoratjador, i per a molts la llei ... continua llegint »

 • 21-11-2009 » Les vendes als forns clàssics cauen un 30%

  La caiguda de vendes a les fleques ha estat "espectacular, d'un 30%", els últims cinc anys, assegura el president del Gremi de Flequers de Barcelona, Francesc Xavier Vilamala. El descens s'atribueix a la "mala praxi que ... continua llegint »

 • 22-10-2009 » Programa d’activitats de tardor-hivern a Molins de Rei.

  Programació d’activitats del Mercat Municipal de Molins de Rei com a activitats de turisme gastronòmic amb demostración i degustación. Cartell Flyer mercat ... continua llegint »

 • 13-10-2009 » Més aparadors que botigues

  És una veritat universalment coneguda entre els treballadors dels comerços que els dies festius en què s'obre portes, fora de la temporada de rebaixes, l'avorriment i la tranquil·litat seran les tòniques de la ... continua llegint »

 • 13-10-2009 » Mantenir el comerç actual, prioritari

  La normativa no obliga l'administració a haver de reubicar per força els comerços que ara hi ha als baixos dels blocs afectats per la transformació urbanística als nous edificis que es faran al barri. Malgrat ... continua llegint »

 • 12-10-2009 » La fira del monstre de l'estany

  Avui en dia no sorprèn que un ajuntament decideixi organitzar –en cas que no la tingués– una fira temàtica, habitualment de caràcter històric. Això ajuda a donar a conèixer la ... continua llegint »

 • 09-10-2009 » Botigues al carrer al Centre de L’Hospitalet el dua 17 d’octubre

  El proper dia 17 d’octubre el Grup de Botigues Centre Sant Josep de L’Hospitalet celebren la cloenda de la Campanya Tornada al Cole amb jocs infantils. L’acte consisteix en treure les botigues al carrer de 10 del matí a les ... continua llegint »