Últimes notícies

 • 22-12-2009 » El Govern aprova el decret llei d’ordenació dels Equipaments Comercials

  El nou marc legal, fruit de la transposició de Directiva de Serveis a la normativa comercial catalana, preserva el model de comerç urbà de proximitat basat en la cohesió social i l’equilibri territorial. Per mes ... continua llegint »

 • 21-12-2009 » Un munt de talls per a la tia Pepa

  Ara ve Nadal, i ahir a Vilafranca es van matar un munt de galls. Prou perquè, tal com diu la nadala tradicional, la tia Pepa en rebi centenars de talls per cuinar-los per divendres vinent. O milers, si agafem com a referència el mig ... continua llegint »

 • 19-12-2009 » Comerç autoritza nous centres comercials a Palafrugell i Lloret

  El Departament d'Innovació, Universitats i Empresa ha autoritzat la implantació dels centres comercials que des de fa temps es plantejaven a Lloret de Mar i Palafrugell. Els dos projectes concorrien pels 20.302 m² que hi ha ... continua llegint »

 • 19-12-2009 » Veïns i comerciants de Vallvidrera surten al carrer per denunciar la «falta de diàleg» amb el govern

  Desafiant un fred cohibidor, més d'un centenar de veïns i comerciants de Vallvidrera es van manifestar ahir al matí per expressar el seu descontentament amb el tracte que reben de l'Ajuntament de Barcelona. Unes crítiques ... continua llegint »

 • 19-12-2009 » El centre de Vilafranca ja té el pàrquing que el comerç demanava fa 30 anys

  La rambla de Sant Francesc de Vilafranca ja té des d'ahir el pàrquing subterrani que els comerciants del centre reclamaven des de fa 30 anys. L'equipament, de dues plantes i 295 places, es connecta a través de dos túnels ... continua llegint »

 • 18-12-2009 » La Unió de Botiguers reclama un debat sobre el futur passeig amb Canet

  El president de la Unió de Botiguers i Comerciants d'Arenys de Mar, Agustí Costa, creu que la polèmica que s'ha generat al voltant del futur passeig amb Canet per la falta d'aparcament ha de portar a obrir un debat entre els ... continua llegint »

 • 18-12-2009 » Promouen la compra a les botigues del poble

  L'Ajuntament de Sant Quinti de Mediona i la Unió de Botiguers i Comerciants ha organitzat un seguit d'activitats per promoure que es compri al poble en aquestes festes nadalenques. El dia 29 i 30 de desembre hi ha programats dos espectacles ... continua llegint »

 • 16-12-2009 » Els comerciants del Serrallo i Bonavista opinaran sobre la zona d'interès turístic

  Els comerciants del Serrallo i Bonavista podran opinar sobre la declaració de zona d'especial interès turístic que impulsa l'Àrea de Promoció i Estratègies de Tarragona. La junta de govern de l'Ajuntament de ... continua llegint »

 • 24-11-2009 » El desembre del 2010 hi haurà 4 festius d'obertura comercial

  El dilluns 6 de desembre del 2010, el dimecres 8 i el diumenge 12, de la mateixa setmana, i el diumenge següent, dia 19, seran festius d'obertura comercial, segons el calendari aprovat pel govern que es va fer públic ahir. La llei ... continua llegint »

 • 24-11-2009 » Aprovat el calendari comercial del 2010

  El departament d’Innovació, Universitats i Empresa va aprovar ahir, havent consultat prèviament el consell assessor del comerç, el calendari de festius d’obertura voluntària per als comerços catalans del ... continua llegint »