Últimes notícies

 • 03-01-2010 » Mataró deroga l'ordenança municipal que regulava els usos de les plantes baixes als carrers comercia

  L'Ajuntament derogarà l'ordenança municipal que regula els usos de les plantes baixes dels carrers comercials, ja que aquesta normativa entra en contradicció amb una directiva europea sobre els serveis en el mercat interior i amb ... continua llegint »

 • 31-12-2009 » Santa Coloma aprofita el Nadal per instar els veïns a fer lescompres als comerços del municipi

  Amb el lema Sense anar més lluny a Santa Coloma ho trobaràs tot, l'Agrupació del Comerç i la Indústria (ACI) i l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet estan impulsant aquests dies una campanya d'imatge que ... continua llegint »

 • 31-12-2009 » «Bon dia... el de sempre?»

  «HOLA... ÉS PER a LA MARIONA?». Eslògans com aquest o «Bon dia... el de sempre?» es repeteixen en aquesta campanya per diferenciar el comerç de proximitat d'altres fórmules, com les grans ... continua llegint »

 • 30-12-2009 » El president de la Unió de Botiguers de Valls prepara la seva renúncia

  El president de la Unió de Botiguers, Roger Vallvé, deixa el càrrec. El màxim responsable d'aquesta entitat té previst presentar la renúncia en l'assemblea que se celebrarà el mes de gener. ... continua llegint »

 • 29-12-2009 » El pàrquing de l'avinguda Santa Bàrbara podria connectar-se amb el mercat

  A l'Ajuntament d'Amposta es va aprovar ahir de manera definitiva el projecte de l'aparcament soterrani a l'avinguda Santa Bàrbara i la plaça Elisabets, que tindrà més de 200 places. L'alcalde d'Amposta, Manel Ferré, ... continua llegint »

 • 25-12-2009 » Calella destinarà part dels nous Fons de l'Estat a allargar l'eix comercial del carrer Església fins

  L'equip de govern de Calella, PSC i ERC, han anunciat que bona part dels fons estatals per a l'ocupació i la sostenibilitat local (FEOSL) es destinaran, el 2010, a allargar l'illa de vianants del carrer Església fins al Rierany dels ... continua llegint »

 • 25-12-2009 » Tortosa obre un punt d'informació turística i gastronòmica al mercat

  L'Ajuntament de Tortosa va presentar ahir el nou punt d'informació que ha instal·lat al passeig central del mercat municipal. L'alcalde va assenyalar que el punt d'informació «dinamitzarà encara més» el ... continua llegint »

 • 24-12-2009 » Els comerciants preparen les festes amb un torró de 2009 centímetres

  L'Associació de Comerciants i Empresaris de Vila-seca va repartir ahir, com ja és tradició al municipi, el conegut com a torró més llarg de Catalunya, que, un cop més, té tants centímetres com ... continua llegint »

 • 24-12-2009 » Més de 150 comerços repartiran vals d'aparcament

  83 botigues i 70 parades del mercat ja han recollit els vals de dues hores d'aparcament gratuït amb què podran obsequiar els clients fins a final de febrer. En concret, són 153 establiments els que participen en la promoció, ... continua llegint »

 • 23-12-2009 » La nova llei de comerç impedeix les grans superfícies aïllades

  El Consell de Govern va aprovar ahir el decret llei d'ordenació d'equipaments comercials, fruit de la transposició de la directiva de serveis de la Unió Europea (UE) a la normativa catalana de comerç. L'objectiu, segons va ... continua llegint »