Últimes notícies

 • 18-09-2009 » La despesa bàsica de les llars espanyoles s’estanca el 2009

  L’atonia del consum privat a Espanya és una de les principals causes de la caiguda del producte interior brut (PIB) els últims trimestres. Les últimes dades sobre la despesa de les famílies en el consum bàsic ... continua llegint »

 • 18-09-2009 » Els comerciants amenacen amb mobilitzacions davant una alça "destructiva" de l'IVA

  Els comerciants i les associacions d'autònoms es van rebel·lar ahir contra l'alça de l'IVA que el govern central podria incloure en els pressupostos del 2010, ja que consideren que repercutirà en els preus i això ... continua llegint »

 • 18-09-2009 » Barcelona congela las tasas e impuestos locales

  Mientras José Luis Rodríguez Zapatero amenaza con una próxima subida de impuestos –que sólo ahora comienza a concretarse–, el gobierno municipal de Barcelona, obligado por la necesidad de sacar adelante las ... continua llegint »

 • 17-09-2009 » Les vendes de cotxes consoliden la millora amb un 12% aquest mes

  El mercat automobilístic espanyol no para d’accelerar la seva recuperació. En la primera quinzena d’aquest mes, les matriculacions de cotxes i tot terrenys van augmentar el 12,6% gràcies a un fort increment del 38% de ... continua llegint »

 • 17-09-2009 » Els botiguers de Cerdanyola munten una fira

  Els botiguers de la marca Cerdanyola Comercial de Mataró muntaran demà a la plaça Illa Cristina una fira de productes d'estoc. El certamen, el segon que s'organitza, pretén ser, per un dia, un espai on els comerços ... continua llegint »

 • 16-09-2009 » Iniciativa pionera per impulsar la producció i el consum ecològic a l'Ebre

  Incrementar la producció i el nombre de productors d'agricultura i ramaderia ecològica a les comarques del Baix Ebre i Montsià i conscienciar els consumidors dels avantatges per a la salut i la conservació del paisatge que ... continua llegint »

 • 16-09-2009 » Més de 20 estands en la 8a edició de la Mostra de Comerç Verd

  La vuitena edició de la Mostra de Comerç Verd que organitza la regidoria de Medi Ambient es farà aquest dissabte. Els estands es col·locaran a la plaça de la Llibertat. Més de 24 veles dedicades a la ... continua llegint »

 • 15-09-2009 » El mercat de Can Vidalet, a Esplugues, es trasllada des d'avui a un envelat mentre duren les obres d

  Avui ha obert les portes l'envelat en què, de manera provisional, s'instal·laran les parades del mercat municipal de Can Vidalet, d'Esplugues, mentre durin les obres de reforma de l'edifici. El recinte provisional s'ha instal·lat ... continua llegint »

 • 15-09-2009 » Amer s'indigna perquè Anglès també fa mercat els dimecres i vol que Comerç ho prohibeixi

  Amer està indignada amb Anglès pel nou mercat setmanal que els seus veïns fan des d'aquest setembre cada dimecres a la plaça de la Vila. El dimecres és el dia que històricament se celebra el mercat d'Amer des ... continua llegint »

 • 14-09-2009 » L'Hospitalet de l'Infant es trasllada a l'època medieval

  Durant el cap de setmana passat s'ha celebrat a l'Hospitalet de l'Infant la catorzena edició del Mercat Medieval. Les setanta parades es van instal·lar ahir i abans-d'ahir a la plaça de Catalunya i la plaça del Pou. Una ... continua llegint »