Últimes notícies

 • 17-09-2009 » Les vendes de cotxes consoliden la millora amb un 12% aquest mes

  El mercat automobilístic espanyol no para d’accelerar la seva recuperació. En la primera quinzena d’aquest mes, les matriculacions de cotxes i tot terrenys van augmentar el 12,6% gràcies a un fort increment del 38% de ... continua llegint »

 • 17-09-2009 » Els botiguers de Cerdanyola munten una fira

  Els botiguers de la marca Cerdanyola Comercial de Mataró muntaran demà a la plaça Illa Cristina una fira de productes d'estoc. El certamen, el segon que s'organitza, pretén ser, per un dia, un espai on els comerços ... continua llegint »

 • 16-09-2009 » Iniciativa pionera per impulsar la producció i el consum ecològic a l'Ebre

  Incrementar la producció i el nombre de productors d'agricultura i ramaderia ecològica a les comarques del Baix Ebre i Montsià i conscienciar els consumidors dels avantatges per a la salut i la conservació del paisatge que ... continua llegint »

 • 16-09-2009 » Més de 20 estands en la 8a edició de la Mostra de Comerç Verd

  La vuitena edició de la Mostra de Comerç Verd que organitza la regidoria de Medi Ambient es farà aquest dissabte. Els estands es col·locaran a la plaça de la Llibertat. Més de 24 veles dedicades a la ... continua llegint »

 • 15-09-2009 » El mercat de Can Vidalet, a Esplugues, es trasllada des d'avui a un envelat mentre duren les obres d

  Avui ha obert les portes l'envelat en què, de manera provisional, s'instal·laran les parades del mercat municipal de Can Vidalet, d'Esplugues, mentre durin les obres de reforma de l'edifici. El recinte provisional s'ha instal·lat ... continua llegint »

 • 15-09-2009 » Amer s'indigna perquè Anglès també fa mercat els dimecres i vol que Comerç ho prohibeixi

  Amer està indignada amb Anglès pel nou mercat setmanal que els seus veïns fan des d'aquest setembre cada dimecres a la plaça de la Vila. El dimecres és el dia que històricament se celebra el mercat d'Amer des ... continua llegint »

 • 14-09-2009 » L'Hospitalet de l'Infant es trasllada a l'època medieval

  Durant el cap de setmana passat s'ha celebrat a l'Hospitalet de l'Infant la catorzena edició del Mercat Medieval. Les setanta parades es van instal·lar ahir i abans-d'ahir a la plaça de Catalunya i la plaça del Pou. Una ... continua llegint »

 • 13-09-2009 » Campanya dels comerciants de Roses, Llançà i l'Escala

  Les associacions de comerciants de Roses, l'Escala i Llançà han engegat una campanya comercial conjuntament amb els cellers Oliver Conti durant aquest mes de setembre, coincidint amb la temporada de la verema. Les associacions de ... continua llegint »

 • 12-09-2009 » Gairebé la meitat del cistell de consum té preus més baixos

  L’índex de preus de consum (IPC) va canviar de rumb a l’agost. Després de 12 mesos costa avall, cinc en terreny negatiu, l’IPC va emprendre la costa amunt a l’agost, impulsat pels preus dels carburants i dels ... continua llegint »

 • 11-09-2009 » Salou crea el primer observatori del comerç local per desestacionalitzar i modernitzar el sector.

  Salou s'ha convertit en el primer municipi català que tindrà un observatori del comerç local, amb el qual vol centralitzar totes les estratègies per tal de dinamitzar el sector. El nou instrument, desenvolupat per ... continua llegint »