Últimes notícies

 • 13-10-2009 » Més aparadors que botigues

  És una veritat universalment coneguda entre els treballadors dels comerços que els dies festius en què s'obre portes, fora de la temporada de rebaixes, l'avorriment i la tranquil·litat seran les tòniques de la ... continua llegint »

 • 13-10-2009 » Mantenir el comerç actual, prioritari

  La normativa no obliga l'administració a haver de reubicar per força els comerços que ara hi ha als baixos dels blocs afectats per la transformació urbanística als nous edificis que es faran al barri. Malgrat ... continua llegint »

 • 12-10-2009 » La fira del monstre de l'estany

  Avui en dia no sorprèn que un ajuntament decideixi organitzar –en cas que no la tingués– una fira temàtica, habitualment de caràcter històric. Això ajuda a donar a conèixer la ... continua llegint »

 • 09-10-2009 » Botigues al carrer al Centre de L’Hospitalet el dua 17 d’octubre

  El proper dia 17 d’octubre el Grup de Botigues Centre Sant Josep de L’Hospitalet celebren la cloenda de la Campanya Tornada al Cole amb jocs infantils. L’acte consisteix en treure les botigues al carrer de 10 del matí a les ... continua llegint »

 • 18-09-2009 » La despesa bàsica de les llars espanyoles s’estanca el 2009

  L’atonia del consum privat a Espanya és una de les principals causes de la caiguda del producte interior brut (PIB) els últims trimestres. Les últimes dades sobre la despesa de les famílies en el consum bàsic ... continua llegint »

 • 18-09-2009 » Els comerciants amenacen amb mobilitzacions davant una alça "destructiva" de l'IVA

  Els comerciants i les associacions d'autònoms es van rebel·lar ahir contra l'alça de l'IVA que el govern central podria incloure en els pressupostos del 2010, ja que consideren que repercutirà en els preus i això ... continua llegint »

 • 18-09-2009 » Barcelona congela las tasas e impuestos locales

  Mientras José Luis Rodríguez Zapatero amenaza con una próxima subida de impuestos –que sólo ahora comienza a concretarse–, el gobierno municipal de Barcelona, obligado por la necesidad de sacar adelante las ... continua llegint »

 • 17-09-2009 » Les vendes de cotxes consoliden la millora amb un 12% aquest mes

  El mercat automobilístic espanyol no para d’accelerar la seva recuperació. En la primera quinzena d’aquest mes, les matriculacions de cotxes i tot terrenys van augmentar el 12,6% gràcies a un fort increment del 38% de ... continua llegint »

 • 17-09-2009 » Els botiguers de Cerdanyola munten una fira

  Els botiguers de la marca Cerdanyola Comercial de Mataró muntaran demà a la plaça Illa Cristina una fira de productes d'estoc. El certamen, el segon que s'organitza, pretén ser, per un dia, un espai on els comerços ... continua llegint »

 • 16-09-2009 » Iniciativa pionera per impulsar la producció i el consum ecològic a l'Ebre

  Incrementar la producció i el nombre de productors d'agricultura i ramaderia ecològica a les comarques del Baix Ebre i Montsià i conscienciar els consumidors dels avantatges per a la salut i la conservació del paisatge que ... continua llegint »