Últimes notícies

 • 19-12-2009 » Comerç autoritza nous centres comercials a Palafrugell i Lloret

  El Departament d'Innovació, Universitats i Empresa ha autoritzat la implantació dels centres comercials que des de fa temps es plantejaven a Lloret de Mar i Palafrugell. Els dos projectes concorrien pels 20.302 m² que hi ha ... continua llegint »

 • 19-12-2009 » Veïns i comerciants de Vallvidrera surten al carrer per denunciar la «falta de diàleg» amb el govern

  Desafiant un fred cohibidor, més d'un centenar de veïns i comerciants de Vallvidrera es van manifestar ahir al matí per expressar el seu descontentament amb el tracte que reben de l'Ajuntament de Barcelona. Unes crítiques ... continua llegint »

 • 19-12-2009 » El centre de Vilafranca ja té el pàrquing que el comerç demanava fa 30 anys

  La rambla de Sant Francesc de Vilafranca ja té des d'ahir el pàrquing subterrani que els comerciants del centre reclamaven des de fa 30 anys. L'equipament, de dues plantes i 295 places, es connecta a través de dos túnels ... continua llegint »

 • 18-12-2009 » La Unió de Botiguers reclama un debat sobre el futur passeig amb Canet

  El president de la Unió de Botiguers i Comerciants d'Arenys de Mar, Agustí Costa, creu que la polèmica que s'ha generat al voltant del futur passeig amb Canet per la falta d'aparcament ha de portar a obrir un debat entre els ... continua llegint »

 • 18-12-2009 » Promouen la compra a les botigues del poble

  L'Ajuntament de Sant Quinti de Mediona i la Unió de Botiguers i Comerciants ha organitzat un seguit d'activitats per promoure que es compri al poble en aquestes festes nadalenques. El dia 29 i 30 de desembre hi ha programats dos espectacles ... continua llegint »

 • 16-12-2009 » Els comerciants del Serrallo i Bonavista opinaran sobre la zona d'interès turístic

  Els comerciants del Serrallo i Bonavista podran opinar sobre la declaració de zona d'especial interès turístic que impulsa l'Àrea de Promoció i Estratègies de Tarragona. La junta de govern de l'Ajuntament de ... continua llegint »

 • 24-11-2009 » El desembre del 2010 hi haurà 4 festius d'obertura comercial

  El dilluns 6 de desembre del 2010, el dimecres 8 i el diumenge 12, de la mateixa setmana, i el diumenge següent, dia 19, seran festius d'obertura comercial, segons el calendari aprovat pel govern que es va fer públic ahir. La llei ... continua llegint »

 • 24-11-2009 » Aprovat el calendari comercial del 2010

  El departament d’Innovació, Universitats i Empresa va aprovar ahir, havent consultat prèviament el consell assessor del comerç, el calendari de festius d’obertura voluntària per als comerços catalans del ... continua llegint »

 • 24-11-2009 » L'Ajuntament de Reus distribueix 200.000 vals d'una hora de pàrquing gratuïta

  Els reusencs podran disfrutar d'hores gratis d'aparcament a qualsevol dels sis pàrquings municipals que hi ha a la ciutat. L'Ajuntament, a través d'Amersam, ha començat a repartir 200.000 vals d'una hora gratuïta ... continua llegint »

 • 21-11-2009 » L'elevat nombre de paradistes morosos fa tancar el Mercat Central de Valls

  Mentre uns avancen i s'expandeixen cap al centre històric de Valls, uns altres –els venedors del Mercat Central de Valls– preparen el tancament de les instal·lacions. L'elevat nombre de comerciants morosos, els quals han ... continua llegint »