Últimes notícies

 • 25-12-2009 » Tortosa obre un punt d'informació turística i gastronòmica al mercat

  L'Ajuntament de Tortosa va presentar ahir el nou punt d'informació que ha instal·lat al passeig central del mercat municipal. L'alcalde va assenyalar que el punt d'informació «dinamitzarà encara més» el ... continua llegint »

 • 24-12-2009 » Els comerciants preparen les festes amb un torró de 2009 centímetres

  L'Associació de Comerciants i Empresaris de Vila-seca va repartir ahir, com ja és tradició al municipi, el conegut com a torró més llarg de Catalunya, que, un cop més, té tants centímetres com ... continua llegint »

 • 24-12-2009 » Més de 150 comerços repartiran vals d'aparcament

  83 botigues i 70 parades del mercat ja han recollit els vals de dues hores d'aparcament gratuït amb què podran obsequiar els clients fins a final de febrer. En concret, són 153 establiments els que participen en la promoció, ... continua llegint »

 • 23-12-2009 » La nova llei de comerç impedeix les grans superfícies aïllades

  El Consell de Govern va aprovar ahir el decret llei d'ordenació d'equipaments comercials, fruit de la transposició de la directiva de serveis de la Unió Europea (UE) a la normativa catalana de comerç. L'objectiu, segons va ... continua llegint »

 • 22-12-2009 » El Govern aprova el decret llei d’ordenació dels Equipaments Comercials

  El nou marc legal, fruit de la transposició de Directiva de Serveis a la normativa comercial catalana, preserva el model de comerç urbà de proximitat basat en la cohesió social i l’equilibri territorial. Per mes ... continua llegint »

 • 21-12-2009 » Un munt de talls per a la tia Pepa

  Ara ve Nadal, i ahir a Vilafranca es van matar un munt de galls. Prou perquè, tal com diu la nadala tradicional, la tia Pepa en rebi centenars de talls per cuinar-los per divendres vinent. O milers, si agafem com a referència el mig ... continua llegint »

 • 19-12-2009 » Comerç autoritza nous centres comercials a Palafrugell i Lloret

  El Departament d'Innovació, Universitats i Empresa ha autoritzat la implantació dels centres comercials que des de fa temps es plantejaven a Lloret de Mar i Palafrugell. Els dos projectes concorrien pels 20.302 m² que hi ha ... continua llegint »

 • 19-12-2009 » Veïns i comerciants de Vallvidrera surten al carrer per denunciar la «falta de diàleg» amb el govern

  Desafiant un fred cohibidor, més d'un centenar de veïns i comerciants de Vallvidrera es van manifestar ahir al matí per expressar el seu descontentament amb el tracte que reben de l'Ajuntament de Barcelona. Unes crítiques ... continua llegint »

 • 19-12-2009 » El centre de Vilafranca ja té el pàrquing que el comerç demanava fa 30 anys

  La rambla de Sant Francesc de Vilafranca ja té des d'ahir el pàrquing subterrani que els comerciants del centre reclamaven des de fa 30 anys. L'equipament, de dues plantes i 295 places, es connecta a través de dos túnels ... continua llegint »

 • 18-12-2009 » La Unió de Botiguers reclama un debat sobre el futur passeig amb Canet

  El president de la Unió de Botiguers i Comerciants d'Arenys de Mar, Agustí Costa, creu que la polèmica que s'ha generat al voltant del futur passeig amb Canet per la falta d'aparcament ha de portar a obrir un debat entre els ... continua llegint »