Últimes notícies

 • 21-11-2009 » Santa Coloma aprova el pla d'usos comercials per modernitzar el sector

  L'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet ha donat un nou impuls a la modernització del seu teixit comercial amb l'aprovació del pla de millora urbana per a la regulació d'usos comercials. Aquest és un document elaborat en ... continua llegint »

 • 21-11-2009 » El comerç del centre històric de Valls busca noves estratègies per sobreviure

  La necessitat obliga i al centre històric de Valls ja són uns quants els comerciants que han decidit tirar endavant noves iniciatives per garantir un futur al seu negoci. El panorama no és gens encoratjador, i per a molts la llei ... continua llegint »

 • 21-11-2009 » Les vendes als forns clàssics cauen un 30%

  La caiguda de vendes a les fleques ha estat "espectacular, d'un 30%", els últims cinc anys, assegura el president del Gremi de Flequers de Barcelona, Francesc Xavier Vilamala. El descens s'atribueix a la "mala praxi que ... continua llegint »

 • 22-10-2009 » Programa d’activitats de tardor-hivern a Molins de Rei.

  Programació d’activitats del Mercat Municipal de Molins de Rei com a activitats de turisme gastronòmic amb demostración i degustación. Cartell Flyer mercat ... continua llegint »

 • 13-10-2009 » Més aparadors que botigues

  És una veritat universalment coneguda entre els treballadors dels comerços que els dies festius en què s'obre portes, fora de la temporada de rebaixes, l'avorriment i la tranquil·litat seran les tòniques de la ... continua llegint »

 • 13-10-2009 » Mantenir el comerç actual, prioritari

  La normativa no obliga l'administració a haver de reubicar per força els comerços que ara hi ha als baixos dels blocs afectats per la transformació urbanística als nous edificis que es faran al barri. Malgrat ... continua llegint »

 • 12-10-2009 » La fira del monstre de l'estany

  Avui en dia no sorprèn que un ajuntament decideixi organitzar –en cas que no la tingués– una fira temàtica, habitualment de caràcter històric. Això ajuda a donar a conèixer la ... continua llegint »

 • 09-10-2009 » Botigues al carrer al Centre de L’Hospitalet el dua 17 d’octubre

  El proper dia 17 d’octubre el Grup de Botigues Centre Sant Josep de L’Hospitalet celebren la cloenda de la Campanya Tornada al Cole amb jocs infantils. L’acte consisteix en treure les botigues al carrer de 10 del matí a les ... continua llegint »

 • 18-09-2009 » La despesa bàsica de les llars espanyoles s’estanca el 2009

  L’atonia del consum privat a Espanya és una de les principals causes de la caiguda del producte interior brut (PIB) els últims trimestres. Les últimes dades sobre la despesa de les famílies en el consum bàsic ... continua llegint »

 • 18-09-2009 » Els comerciants amenacen amb mobilitzacions davant una alça "destructiva" de l'IVA

  Els comerciants i les associacions d'autònoms es van rebel·lar ahir contra l'alça de l'IVA que el govern central podria incloure en els pressupostos del 2010, ja que consideren que repercutirà en els preus i això ... continua llegint »