Últimes notícies

 • 18-12-2009 » Promouen la compra a les botigues del poble

  L'Ajuntament de Sant Quinti de Mediona i la Unió de Botiguers i Comerciants ha organitzat un seguit d'activitats per promoure que es compri al poble en aquestes festes nadalenques. El dia 29 i 30 de desembre hi ha programats dos espectacles ... continua llegint »

 • 16-12-2009 » Els comerciants del Serrallo i Bonavista opinaran sobre la zona d'interès turístic

  Els comerciants del Serrallo i Bonavista podran opinar sobre la declaració de zona d'especial interès turístic que impulsa l'Àrea de Promoció i Estratègies de Tarragona. La junta de govern de l'Ajuntament de ... continua llegint »

 • 24-11-2009 » El desembre del 2010 hi haurà 4 festius d'obertura comercial

  El dilluns 6 de desembre del 2010, el dimecres 8 i el diumenge 12, de la mateixa setmana, i el diumenge següent, dia 19, seran festius d'obertura comercial, segons el calendari aprovat pel govern que es va fer públic ahir. La llei ... continua llegint »

 • 24-11-2009 » Aprovat el calendari comercial del 2010

  El departament d’Innovació, Universitats i Empresa va aprovar ahir, havent consultat prèviament el consell assessor del comerç, el calendari de festius d’obertura voluntària per als comerços catalans del ... continua llegint »

 • 24-11-2009 » L'Ajuntament de Reus distribueix 200.000 vals d'una hora de pàrquing gratuïta

  Els reusencs podran disfrutar d'hores gratis d'aparcament a qualsevol dels sis pàrquings municipals que hi ha a la ciutat. L'Ajuntament, a través d'Amersam, ha començat a repartir 200.000 vals d'una hora gratuïta ... continua llegint »

 • 21-11-2009 » L'elevat nombre de paradistes morosos fa tancar el Mercat Central de Valls

  Mentre uns avancen i s'expandeixen cap al centre històric de Valls, uns altres –els venedors del Mercat Central de Valls– preparen el tancament de les instal·lacions. L'elevat nombre de comerciants morosos, els quals han ... continua llegint »

 • 21-11-2009 » Santa Coloma aprova el pla d'usos comercials per modernitzar el sector

  L'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet ha donat un nou impuls a la modernització del seu teixit comercial amb l'aprovació del pla de millora urbana per a la regulació d'usos comercials. Aquest és un document elaborat en ... continua llegint »

 • 21-11-2009 » El comerç del centre històric de Valls busca noves estratègies per sobreviure

  La necessitat obliga i al centre històric de Valls ja són uns quants els comerciants que han decidit tirar endavant noves iniciatives per garantir un futur al seu negoci. El panorama no és gens encoratjador, i per a molts la llei ... continua llegint »

 • 21-11-2009 » Les vendes als forns clàssics cauen un 30%

  La caiguda de vendes a les fleques ha estat "espectacular, d'un 30%", els últims cinc anys, assegura el president del Gremi de Flequers de Barcelona, Francesc Xavier Vilamala. El descens s'atribueix a la "mala praxi que ... continua llegint »

 • 22-10-2009 » Programa d’activitats de tardor-hivern a Molins de Rei.

  Programació d’activitats del Mercat Municipal de Molins de Rei com a activitats de turisme gastronòmic amb demostración i degustación. Cartell Flyer mercat ... continua llegint »