Últimes notícies

 • 03-02-2010 » La Sénia reclama ser municipi turístic perquè els moblistes puguin tornar a obrir els festius

  Les botigues de mobles de la Sénia podrien recuperar a curt termini una vella aspiració: obrir els festius. Una pràctica habitual en aquest municipi del Montsià, que concentra el clúster del moble, fins a l'any ... continua llegint »

 • 01-02-2010 » Els comerciants sortegen un xec de mil euros

  L'associació de comerciants besaluenca ha sortejat per primer cop entre els seus clients un xec regal de mil euros. La guanyadora ha estat Joaquima Ripoll, que dissabte va recollir el premi a l'establiment on li havien donat la butlleta, ... continua llegint »

 • 31-01-2010 » Una quarantena de comerços a Firestoc 2010

  Ahir i avui se celebra al pavelló de la Draga la tretzena edició de Firestoc, la fira de les rebaixes d'hivern, principalment dels comerços de la ciutat. L'horari d'obertura és de les deu del matí a dos quarts de ... continua llegint »

 • 31-01-2010 » Unes 300 persones protesten contra les sancions a comerciants pel fet de no retolar en català

  Unes 300 persones es van concentrar ahir al matí a Arenys de Mar per protestar contra les multes a comerciants que tenen penjats cartells en castellà i no pas en català. En l'acte hi van participar botiguers multats i ... continua llegint »

 • 25-01-2010 » La facturació de les fleques ha baixat un 10%

  La facturació a les fleques ha baixat en el darrer any aproximadament un 10% a causa del context econòmic, segons estimacions fetes pel gremi. El descens d'ingressos es va produir durant l'any passat i, tot i que durant les festes de ... continua llegint »

 • 23-01-2010 » Els pagesos denuncien que la política de preus de les àrees comercials arruïnarà el sector

  Una trentena de pagesos es van manifestar ahir davant de l'hipermercat Carrefour de Santa Susanna per denunciar la política de preus abusius de les àrees comercials. Denuncien que la diferència entre el preu que es paga al ... continua llegint »

 • 23-01-2010 » Entreguen els premis de la campanya del comerç

  L'Associació de Comerços i Serveis, dins la campanya És bo, és de Bescanó, ha lliurat els 3.000 euros que va sortejar entre els compradors durant les festes de Nadal. La presidenta de l'Associació, Dolors ... continua llegint »

 • 22-01-2010 » Ajuts per a la renovació de l'enllumenat als comerços

  El Pla Renova't d'enllumenat per a comerços de l'Institut Català d'Energia amb col.laboració amb l'Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya té  l'objectiu de promocionar la substitució de les ... continua llegint »

 • 17-01-2010 » El comerç dobla ingressos la primera setmana de rebaixes

  Els comerciants catalans qualifiquen de «fantàstica» la primera setmana de les rebaixes d’hivern durant la qual s’ha venut el doble que l’any passat i pràcticament el 30% dels articles disponibles, i per ... continua llegint »

 • 16-01-2010 » Comerciants i marxants de la Selva s'uneixen per poder competir amb les grans superfícies

  La Federació de Comerç de la Selva i l'Associació de Marxants de les Comarques Gironines van presentar ahir al Consell Comarcal la campanya Comerciants i marxants sumen, que té com a objectiu millorar l'oferta al client i ... continua llegint »