Últimes notícies

 • 23-01-2010 » Entreguen els premis de la campanya del comerç

  L'Associació de Comerços i Serveis, dins la campanya És bo, és de Bescanó, ha lliurat els 3.000 euros que va sortejar entre els compradors durant les festes de Nadal. La presidenta de l'Associació, Dolors ... continua llegint »

 • 22-01-2010 » Ajuts per a la renovació de l'enllumenat als comerços

  El Pla Renova't d'enllumenat per a comerços de l'Institut Català d'Energia amb col.laboració amb l'Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya té  l'objectiu de promocionar la substitució de les ... continua llegint »

 • 17-01-2010 » El comerç dobla ingressos la primera setmana de rebaixes

  Els comerciants catalans qualifiquen de «fantàstica» la primera setmana de les rebaixes d’hivern durant la qual s’ha venut el doble que l’any passat i pràcticament el 30% dels articles disponibles, i per ... continua llegint »

 • 16-01-2010 » Comerciants i marxants de la Selva s'uneixen per poder competir amb les grans superfícies

  La Federació de Comerç de la Selva i l'Associació de Marxants de les Comarques Gironines van presentar ahir al Consell Comarcal la campanya Comerciants i marxants sumen, que té com a objectiu millorar l'oferta al client i ... continua llegint »

 • 16-01-2010 » Amposta comença les obres prèvies per fer un aparcament subterrani al costat del mercat

  El centre d'Amposta ha començat una important transformació urbanística amb l'inici de les obres prèvies per construir un aparcament subterrani a la plaça Ramon Berenguer IV, al costat del mercat municipal. ... continua llegint »

 • 16-01-2010 » Els comerciants del Fondo planten l'agrupació colomenca de botiguers

  El Fondo Comerç ha abandonat l'Agrupació del Comerç i la Indústria (ACI), l'organisme que engloba les entitats de botiguers dels eixos comercials de Santa Coloma, després de molts mesos de mala maror. Els problemes ... continua llegint »

 • 13-01-2010 » Decret Llei d’ordenació dels equipaments comercials

  Enllaç al decret llei: http://www.gencat.cat/eadop/imatges/5534/09356016.pdf ... continua llegint »

 • 12-01-2010 » Finançament per a pimes i autònoms

  L’Institut Català de Finances (ICF) disposa d’un conveni de col·laboració amb 25 entitats financeres, que permet cobrir fins el 100% de la inversió de les pimes i proporciona un 20% addicional per ... continua llegint »

 • 12-01-2010 » Saló dels Emprenedors

  Els dies 3 i 4 de febrer de 2010 tindrà lloc, al Palau de Congressos de París, la 17 edició del Saló dels Emprenedors, que s’estructura en diferents àmbits: - Fòrum Emprenedors de Pime. - Saber-ho tot ... continua llegint »

 • 08-01-2010 » Els comerciants compten vendre més però guanyar menys durant les rebaixes

  Els comerciants confien a fe r una bona campanya de rebaixes d'hivern i concentraran la major part de les vendes en els primers deu dies, segons les previsions de la Confederació de Comerç de Catalunya (CCC), que calcula que cada ... continua llegint »