Últimes notícies

 • 11-09-2009 » Salou crea el primer observatori del comerç local per desestacionalitzar i modernitzar el sector.

  Salou s'ha convertit en el primer municipi català que tindrà un observatori del comerç local, amb el qual vol centralitzar totes les estratègies per tal de dinamitzar el sector. El nou instrument, desenvolupat per ... continua llegint »

 • 11-09-2009 » Fira «outlet»

  En el decurs de quatre dies, la zona del port de l'Estartit es convertirà en un mercat de productes de final de temporada. A part del reclam d'aquesta fira d'ocasions anunciada en anglès, tal com marca la posada al dia en qüestions ... continua llegint »

 • 10-09-2009 » Comerç amb devoció a la Cinta

  Les imatges de la Cinta, les nines vestides de pubilla, les fotografies històriques, les figures dels gegants o el perfil simpàtic de la cucafera han substituït les ofertes i els cartells de les rebaixes, als aparadors de moltes ... continua llegint »

 • 10-09-2009 » Les botigues de Valls repartiran 200.000 bosses compostables entre els clients

  Els botiguers de Valls es disposen a col·laborar en la campanya per reduir l'ús de bosses de plàstic. La regidoria de Medi Ambient del consistori vallenc ja ha començat a distribuir entre els comerços les 200.000 ... continua llegint »

 • 09-09-2009 » El Festival de Blues, també als aparadors dels comerços

  L'Ajuntament de Cerdanyola torna a convocar l'Aparablues, un concurs en què el comerç s'implica en el Festival de Blues guarnint els aparadors amb temes vinculats al blues i la música en general. Les inscripcions s'han de fer ... continua llegint »

 • 07-01-2009 » Recomanacions de la Agència Catalana de Consum per el periode de rebaixes.

  En el marc de la campanya de rebaixes d’hivern, que comença avui, dia 7 de gener a tot Catalunya, l’Agència Catalana del Consum (ACC) dóna un seguit de consells als consumidors. L’ACC també recorda que el comerciant pot decidir tant la ... continua llegint »

 • 01-10-2008 » XIII Jornades Gastronòmiques Calamarenys a Arenys de Mar

  Els restaurants d´Arenys de Mar oferiran plats especials fets amb calamar durant el mes d´octubre Arenys de Mar té un producte autòcton molt apreciat i de primera qualitat: el calamar. Per aquesta raó els restauradors de la vila el van triar ... continua llegint »

 • 01-09-2008 » Campanya escolar 2008 l'Hospitalet

  ... continua llegint »

 • 19-06-2008 » Campanya d’Estiu de Grup Botigues Centre Sant Josep de l’Hospitalet

  ... continua llegint »

 • 04-05-2008 » Bateig capgros

    Per la Festa major del barri de Sant Josep de l’Hospitalet, i durant el cercavila de gegants i capgrossos, del passat dia 4 de maig el GRUP BOTIGUES DEL CENTRE I SANT JOSEP DE L’HOSPITALET, va batejar el capgròs de la seva mascota “EL ... continua llegint »