Últimes notícies

 • 09-02-2010 » Incentius pel 2010 en l'ambit del teixit comercial i l'estratègia empresarial.

  Es dona suport a l'oferta comercial dels municipis petits per tal de garantir una oferta comercial suficient i de qualitat al conjunt de la població, a les zones comercials que actuen com a locomotora a Catalunya i a les empreses que aposten ... continua llegint »

 • 09-02-2010 » Els comerciants retreuen al govern de Terrassa que ignori les seves peticions

  Dos mesos després, els comerciants encara no han rebut cap resposta de l'Ajuntament de Terrassa sobre les seves peticions de mínims i històriques. Els botiguers reclamaven que es millorés l'aparcament, la ... continua llegint »

 • 09-02-2010 » Arenys de Mar farà pagar als de fora per aparcar a la part alta de la riera

  Amb la canalització i el cobriment de la riera d'Arenys de Mar els veïns de la part alta van guanyar una àmplia zona d'aparcament. Tot i això, la densitat de població i el fet que no s'hagués de pagar per ... continua llegint »

 • 09-02-2010 » Lliçà d’Amunt tindrà el segon gran ‘outlet’ del Vallès Oriental

  El polígon industrial de Can Montcau-Can Malé a Lliçà d’Amunt (Vallès Oriental) serà la futura seu logística mundial i de venda outlet del grup Mango. Una indústria d’última ... continua llegint »

 • 08-02-2010 » Moderat èxit de la mostra comercial del Villar

  Moguts per la situació crítica de l'economia en general i de la local en particular, els comerciants d'aquesta localitat dels serrans van decidir promoure una mostra de tots els comerços existents a la vila. D'aquesta manera, i ... continua llegint »

 • 08-02-2010 » Els comerciants i la Caixa lliuren 2.000 euros a la residència de gent gran de la població

  L'associació de comerç de Sant Hilari i la Caixa han lliurat 2.000 euros a la residència de gent gran que hi ha al municipi. Aquests diners s'han recaptat en el marc d'una campanya solidària que han fet aquestes dues ... continua llegint »

 • 06-02-2010 » Arrenca el cap de setmana amb més actes de la Fira de la Candelera

  La Fira de la Candelera, a Molins de Rei i una de les que atreuen més públic del Baix Llobregat, es va inaugurar divendres de la setmana passada, però aquest cap de setmana és el que aplega els actes més importants. ... continua llegint »

 • 06-02-2010 » Aposta per les bosses biodegradables

  Els 95 establiments associats a la Unió de Comerciants del Barri Vell de Banyoles podran utilitzar a partir d'ara bosses biodegradables, en substitució de les bosses de plàstic que es fan servir habitualment. L'associació ... continua llegint »

 • 04-02-2010 » La Generalitat va destinar més de dos milions el 2009 a incentivar el comerç

  El Departament d'Innovació, Universitats i Empresa va destinar l'any passat més de dos milions d'euros a incentivar 241 projectes de l'àmbit del comerç, que van generar una inversió en el sector d'11,8 milions ... continua llegint »

 • 03-02-2010 » El comerç s'estalvia en 5 anys 3.500 milions en comissions bancàries

  L'acord que fa cinc anys van firmar els comerços amb el sector financer, esperonats pel ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç, per aplicar una rebaixa a les comissions que es cobren per utilitzar targetes de crèdit s'ha ... continua llegint »