Últimes notícies

 • 06-02-2010 » Arrenca el cap de setmana amb més actes de la Fira de la Candelera

  La Fira de la Candelera, a Molins de Rei i una de les que atreuen més públic del Baix Llobregat, es va inaugurar divendres de la setmana passada, però aquest cap de setmana és el que aplega els actes més importants. ... continua llegint »

 • 06-02-2010 » Aposta per les bosses biodegradables

  Els 95 establiments associats a la Unió de Comerciants del Barri Vell de Banyoles podran utilitzar a partir d'ara bosses biodegradables, en substitució de les bosses de plàstic que es fan servir habitualment. L'associació ... continua llegint »

 • 04-02-2010 » La Generalitat va destinar més de dos milions el 2009 a incentivar el comerç

  El Departament d'Innovació, Universitats i Empresa va destinar l'any passat més de dos milions d'euros a incentivar 241 projectes de l'àmbit del comerç, que van generar una inversió en el sector d'11,8 milions ... continua llegint »

 • 03-02-2010 » El comerç s'estalvia en 5 anys 3.500 milions en comissions bancàries

  L'acord que fa cinc anys van firmar els comerços amb el sector financer, esperonats pel ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç, per aplicar una rebaixa a les comissions que es cobren per utilitzar targetes de crèdit s'ha ... continua llegint »

 • 03-02-2010 » La Sénia reclama ser municipi turístic perquè els moblistes puguin tornar a obrir els festius

  Les botigues de mobles de la Sénia podrien recuperar a curt termini una vella aspiració: obrir els festius. Una pràctica habitual en aquest municipi del Montsià, que concentra el clúster del moble, fins a l'any ... continua llegint »

 • 01-02-2010 » Els comerciants sortegen un xec de mil euros

  L'associació de comerciants besaluenca ha sortejat per primer cop entre els seus clients un xec regal de mil euros. La guanyadora ha estat Joaquima Ripoll, que dissabte va recollir el premi a l'establiment on li havien donat la butlleta, ... continua llegint »

 • 31-01-2010 » Una quarantena de comerços a Firestoc 2010

  Ahir i avui se celebra al pavelló de la Draga la tretzena edició de Firestoc, la fira de les rebaixes d'hivern, principalment dels comerços de la ciutat. L'horari d'obertura és de les deu del matí a dos quarts de ... continua llegint »

 • 31-01-2010 » Unes 300 persones protesten contra les sancions a comerciants pel fet de no retolar en català

  Unes 300 persones es van concentrar ahir al matí a Arenys de Mar per protestar contra les multes a comerciants que tenen penjats cartells en castellà i no pas en català. En l'acte hi van participar botiguers multats i ... continua llegint »

 • 25-01-2010 » La facturació de les fleques ha baixat un 10%

  La facturació a les fleques ha baixat en el darrer any aproximadament un 10% a causa del context econòmic, segons estimacions fetes pel gremi. El descens d'ingressos es va produir durant l'any passat i, tot i que durant les festes de ... continua llegint »

 • 23-01-2010 » Els pagesos denuncien que la política de preus de les àrees comercials arruïnarà el sector

  Una trentena de pagesos es van manifestar ahir davant de l'hipermercat Carrefour de Santa Susanna per denunciar la política de preus abusius de les àrees comercials. Denuncien que la diferència entre el preu que es paga al ... continua llegint »