Últimes notícies

 • 08-01-2010 » Les vendes minoristes cauen un 4 per cent al novembre a la zona euro

  Les vendes del comerç minorista van caure a la zona euro un 4% al novembre respecte al mateix mes del 2008, descens més pronunciat que en els mesos anteriors, quan el descens se situava entre un 1 i un 3 per cent. Segons les dades ... continua llegint »

 • 07-01-2010 » Premis a la Iniciativa Comercial i als Establiments Comercials Centenaris.

  Aquests premis pretenen donar reconeixement a les iniciatives més innovadores del comerç urbà de proximitat i destacar amb un tractament diferenciat als establiments comercials amb més de cent anys d’antiguitat. Per ... continua llegint »

 • 07-01-2010 » Rebaixes d'hivern 2010

  Les rebaixes d’hivern començaran el proper dijous, 7 de gener i finalitzaran el dissabte, 6 de març. Els establiments comercials podran obrir el proper 10 de gener, un dels vuit dies festius autoritzats per Comerç durant ... continua llegint »

 • 05-01-2010 » Queixes dels comerciants per l'eliminació de la zona blava del passeig Marítim de Lloret

  L'Associació de Comerciants de Lloret de Mar ha mostrat el seu malestar pel projecte de l'Ajuntament d'eliminar l'aparcament de zona blava en el passeig Marítim i de convertir-lo en vial d'una sola direcció, en sentit Tossa. ... continua llegint »

 • 03-01-2010 » Veïns de Vilafranca declaren la guerra a la pista de gel dels comerciants

  L'associació de veïns del barri antic de Vilafranca del Penedès, ICV, la CUP i el col·lectiu ecologista Bosc Verd s'han manifestat contra la pista de gel que des de fa set anys es col·loca a la plaça Jaume I, ... continua llegint »

 • 03-01-2010 » Mataró deroga l'ordenança municipal que regulava els usos de les plantes baixes als carrers comercia

  L'Ajuntament derogarà l'ordenança municipal que regula els usos de les plantes baixes dels carrers comercials, ja que aquesta normativa entra en contradicció amb una directiva europea sobre els serveis en el mercat interior i amb ... continua llegint »

 • 31-12-2009 » Santa Coloma aprofita el Nadal per instar els veïns a fer lescompres als comerços del municipi

  Amb el lema Sense anar més lluny a Santa Coloma ho trobaràs tot, l'Agrupació del Comerç i la Indústria (ACI) i l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet estan impulsant aquests dies una campanya d'imatge que ... continua llegint »

 • 31-12-2009 » «Bon dia... el de sempre?»

  «HOLA... ÉS PER a LA MARIONA?». Eslògans com aquest o «Bon dia... el de sempre?» es repeteixen en aquesta campanya per diferenciar el comerç de proximitat d'altres fórmules, com les grans ... continua llegint »

 • 30-12-2009 » El president de la Unió de Botiguers de Valls prepara la seva renúncia

  El president de la Unió de Botiguers, Roger Vallvé, deixa el càrrec. El màxim responsable d'aquesta entitat té previst presentar la renúncia en l'assemblea que se celebrarà el mes de gener. ... continua llegint »

 • 29-12-2009 » El pàrquing de l'avinguda Santa Bàrbara podria connectar-se amb el mercat

  A l'Ajuntament d'Amposta es va aprovar ahir de manera definitiva el projecte de l'aparcament soterrani a l'avinguda Santa Bàrbara i la plaça Elisabets, que tindrà més de 200 places. L'alcalde d'Amposta, Manel Ferré, ... continua llegint »