Últimes notícies

 • 07-04-2008 » Models 130, 202, 218 i 222

  Documents adjunts: Ampliació pagament fraccionat Nota de prensa ... continua llegint »

 • 06-02-2008 » Incentius comerç 2008

  El Departament d’Innovació, Universitats i Empresa ha destinat pel 2008 un total de 24,57 milions d’euros pels diferents plans d’incentius, mantenint l’esforç inversor de l’any anterior. El programa d’incentius al comerç urbà pel ... continua llegint »

 • -- » PIMESTIC, Servei d’Orientació

  Les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) poden millorar la competitivitat de la teva empresa, sigui quin sigui el teu negoci! Existeix la tendència a pensar que les TIC només son per empreses mitjanes o ... continua llegint »

 • -- » FIRES del 21 al 30 de novembre

  Fires d'aquesta setmana: Tot Nuvis, del 21 al 23 de novembre, a Girona. Lleidantic, del 21 al 23 de novembre, a Lleida. Lleidaretro, del 21 al 23 de novembre, a Lleida. Tot Nuvis, del 21 al 23 de novembre, a Reus. Fira ... continua llegint »

 • -- » Vic Comerç i la Universitat de Vic signen acord de col·laboració.

  El president de Vic Comerç, senyor Antoni Brachs i el rector de la Universitat de Vic, senyor Jordi Montaña han signat conveni de col·laboració. Amb aquest conveni es busca promoure les relacions de caràcter ... continua llegint »

 • -- » FIRES d'aquest cap de setmana.

      ... continua llegint »

 • -- » ABCcat i PIMEComerç treballaran plegats en la defensa del comerç de proximitat.

  AGRUPAMENT DE BOTIGUERS I COMERCIANTS DE CATALUNYA (ABCcat) i PIMECOMERÇ treballaran plegats en la defensa del comerç de proximitat.  La patronal del sector comercial PIMEComerç i l’Agrupament de Botiguers i ... continua llegint »

 • -- » Recordatori: El dia 28, jornada sobre NANOTECNOLOGIA a Tarragona.Informació i inscripció.

  Jornada sobre NANOTECNOLOGIA I PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS el proper 28 de setembre a la Cambra de Comerç de Tarragona, Av. Pau Casals, 17  Organitza Salut i Treball, empresa especialitzada en la Prevenció de riscos ... continua llegint »

 • -- » SETMANA DEL COMERÇ. 2a edicióEnllaç: Fitxa de les activitats de la Setmana del Comerç 2018

  Entre el 19 i el 25 de març de 2018 tindrà lloc la 2a edició de la Setmana del Comerç, una iniciativa del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, que té com a objectiu apropar al sector ... continua llegint »