Últimes notícies

 • -- » PIMESTIC, Servei d’Orientació

  Les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) poden millorar la competitivitat de la teva empresa, sigui quin sigui el teu negoci! Existeix la tendència a pensar que les TIC només son per empreses mitjanes o ... continua llegint »

 • -- » FIRES del 21 al 30 de novembre

  Fires d'aquesta setmana: Tot Nuvis, del 21 al 23 de novembre, a Girona. Lleidantic, del 21 al 23 de novembre, a Lleida. Lleidaretro, del 21 al 23 de novembre, a Lleida. Tot Nuvis, del 21 al 23 de novembre, a Reus. Fira ... continua llegint »

 • -- » Vic Comerç i la Universitat de Vic signen acord de col·laboració.

  El president de Vic Comerç, senyor Antoni Brachs i el rector de la Universitat de Vic, senyor Jordi Montaña han signat conveni de col·laboració. Amb aquest conveni es busca promoure les relacions de caràcter ... continua llegint »

 • -- » FIRES d'aquest cap de setmana.

      ... continua llegint »

 • -- » ABCcat i PIMEComerç treballaran plegats en la defensa del comerç de proximitat.

  AGRUPAMENT DE BOTIGUERS I COMERCIANTS DE CATALUNYA (ABCcat) i PIMECOMERÇ treballaran plegats en la defensa del comerç de proximitat.  La patronal del sector comercial PIMEComerç i l’Agrupament de Botiguers i ... continua llegint »

 • -- » Recordatori: El dia 28, jornada sobre NANOTECNOLOGIA a Tarragona.Informació i inscripció.

  Jornada sobre NANOTECNOLOGIA I PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS el proper 28 de setembre a la Cambra de Comerç de Tarragona, Av. Pau Casals, 17  Organitza Salut i Treball, empresa especialitzada en la Prevenció de riscos ... continua llegint »

 • -- » SETMANA DEL COMERÇ. 2a edicióEnllaç: Fitxa de les activitats de la Setmana del Comerç 2018

  Entre el 19 i el 25 de març de 2018 tindrà lloc la 2a edició de la Setmana del Comerç, una iniciativa del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, que té com a objectiu apropar al sector ... continua llegint »