VIC COMERÇ valora la campanya de Nadal

10-01-2019

Campanya de Nadal positiva a nivell de vendes

Vendes similars a l'any passat o fins i tot un 5% millor

Aquest diumenge 13, festiu d'obertura comercial

 

En una enquesta realitzada entre els comerciants, la majoria d'ells es mostra bastant satisfet de com han anat les vendes aquesta campanya de Nadal on apunten que han tingut una xifra de vendes similar o fins i tot un 5% superior en relació a l'any passat. Aquestes dades confirmen una dinàmica de vendes ascendent en els tres últims anys per aquestes dates.

Aquest diumenge 13 de gener serà festiu d'obertura comercial sobretot pel sector de l'equipament de la persona i llar i culminarà la primera setmana rebaixes, que va començar el 7 de gener i acabarà el proper 6 de març.

Des de l'inici de les rebaixes els comerços ja ofereixen descomptes de sortida d’entre un 30% i un 40% en la majoria dels casos.

Malgrat la suspensió de l’actual Llei de Comerç de Catalunya per part del Tribunal Constitucional que provoca que hi hagi una màxima flexibilitat a l’hora de realitzar vendes especials (promocions, rebaixes,….) i que ha permès que algunes botigues hagin decidit avançar les rebaixes, Vic Comerç continua actuant i comunicant la campanya de Rebaixes seguint els paràmetres de l’actual llei catalana, que diu que comença el 7 de gener i finalitza el 6 de març.

Com sempre, Vic Comerç vol aprofitar per fer una crida a l’acompliment estricte de la Normativa reguladora de les rebaixes estacionals. En aquest sentit l’entitat vol recordar a tots els consumidors que és el seu dret i deure exigir conèixer el preu ordinari i el preu rebaixat, demanar i guardar els tiquets de compra i els resguards de pagament amb targeta, ja que aquestes són les seves garanties per a la reclamació tant en períodes de rebaixes com fora.

Tornar a l'index de noticies