SOLSONA. Torna l’Estrany a l’aparador

15-07-2019

Des d’aquest dilluns 15 de juliol i fins al dilluns 19 d’agost torna l’Estrany a l’aparador. Aquesta serà la dinovena edició del concurs estiuenc de la UBIC, dirigit a nens i nenes de 5 a 12 anys.

La dinàmica de funcionament continua essent la mateixa, cal identificar l’objecte estrany i obtenir el segell de l’establiment. El canvi principal és l’ampliació del termini per a realitzar l’activitat, ja que dura més d’un mes. Es podrà dipositar la fitxa omplerta a la bústia de la UBIC, que s’instal·larà al vestíbul de l’Ajuntament de Solsona fins al dilluns 26 d’agost. Els participants que hagin encertat tots els objectes estranys tindran un obsequi, l’entrega de premis es realitzarà el diumenge 20 d’octubre en el transcurs de la Fira del bolet, entre tots els premiats que hi assisteixin se sortejarà un pack Un dia rodó al Tibidabo per a 4 persones.

 Hi participen un total de seixanta-vuit establiments. Podeu descarregar-vos les butlletes a http://www.solsonacomercial.com/un-estrany-a-laparador-2019/ o recollir-les a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Solsona.

Us animem a participar-hi!

Tornar a l'index de noticies