SOLSONA. Recta final de la campanya UBICa’t

21-10-2022

Hi ha temps per finalitzar el trivial de la campanya UBICa’t fins al dijous 3 de novembre

La campanya UBICa’t finalitza el dijous 3 de novembre. Totes aquelles persones que encara no han completat el trivial poden acabar-lo tranquil·lament, però el termini de finalització s’aproxima.

Aprofitem per animar totes aquelles persones que estiguin dubtant sobre si tindran temps d’acabar-lo, és un joc curiós, que “enganxa” i fa passar una bona estona. Ens hem adonat que s’està convertint en un activitat familiar, on es gaudeix jugant i s’aprèn sobre el nostre comerç i historia local.

Les dades de la campanya (actualitzades dimecres 19 d’octubre) són:

-          Total usuaris: 228

-          Finalistes: 56

-          Total QR escanejats: 5126

Totes les persones majors d’edat que completin el joc correctament entraran al sorteig per aconseguir 10 finalistes el dia 10 de novembre de 2022, i el 12 de novembre es farà el sorteig per conèixer el guanyador/a i l’entrega. El premi són 1.000€ en vals de compra per gastar en els establiments associats fins al 30 de novembre.

Recordem la mecànica de funcionament. Primer de tot cal descarregar l’aplicació i registrar-vos. Un cop dins l’aplicació, es troba un mapa de Solsona dividit en cinc zones i amb establiments adherits a cadascuna d’elles. Cal respondre correctament a cinc preguntes de cada un dels colors. Per poder respondre-les, heu d’anar als establiments adherits, identificar el codi QR  i escanejar-lo. D’aquesta manera, podreu anar completant els colors corresponents a cada zona. Després de respondre 25 preguntes correctament, disposareu de tots els colors. I entrareu automàticament en el sorteig d’un premi de 1.000€ en vals de compra.

Aquesta campanya, compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Solsona. Som una entitat adherida a Catalunya Comerç.

Tornar a l'index de noticies