SOLSONA. Juga i guanya 1.000€ amb els socis de la UBIC

06-10-2022

Ja us heu descarregat l’App?

El passat dilluns 3 d’octubre va arrencar la tercera edició de la campanya UBICa’t, el trivial per a joves i adults, amb preguntes de Solsona. Per poder-hi participar és indispensable descarregar-se l’App, ho podeu fer a través de:
- https://ubicsolsona.app des d’on us podeu descarregar la versió compatible amb Android 11
- Google Play
- Apple Store
Després de descarregar-la, us heu de registrar. Un cop dins l’aplicació, trobareu un mapa de Solsona dividit en cinc zones i amb establiments adherits a cadascuna d’elles. Heu de respondre correctament a cinc preguntes de cada un dels colors. Per poder respondre-les, heu d’anar als establiments adherits, identificar el codi QR i escanejar-lo. D’aquesta manera, podreu anar completant els colors corresponents a cada zona. Després de respondre 25 preguntes correctament, disposareu de tots els colors. I entrareu automàticament en el sorteig d’un premi de 1.000€ en vals de compra. La campanya finalitza el 3 de novembre, per tant, no podeu perdre temps! Consulteu les bases a www.solsonacomercial.com Podeu estar al corrent de totes les nostres accions al nostre perfil d’Instagram @ubicsolsona
Aquesta campanya, compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Solsona. Som una entitat adherida a Catalunya Comerç.

Tornar a l'index de noticies