SOLSONA. Campanya UBICa’t, waw! 1.000 euros t’estan esperant!

01-10-2021

Torna la segona edició de la campanya UBICa’t, des de l’1 fins al 31 d’octubre. El trivial del joc de Solsona compta amb diverses novetats respecte l’edició anterior:

 

1. La durada es redueix a un mes.

2. El QR dels establiments tant pot estar col·locat a l’interior de l’establiment com en un punt visible des de l’exterior.

3. Les preguntes són de temàtica solsonina per facilitar-ne la resposta.

4. El 4 de novembre es realitzarà el sorteig per aconseguir 10 finalistes, i el 6 de novembre

es farà el sorteig per conèixer el guanyador/a i l’entrega.

5. El premi són 1.000€ en vals de compra per gastar en els establiments associats fins

al 30 de novembre.

 

Malgrat aquestes modificacions, la mecànica continua essent la mateixa. Els participants han de recórrer els diferents establiments de la UBIC per descodificar unes preguntes, i contestar-les correctament en menys d’un minut, per tal de poder completar el trivial. Un cop dins l’aplicació, l’usuari es troba amb un mapa de Solsona dividit en cinc zones i amb establiments adherits a cadascuna d’elles. A cadascuna de les zones li corresponen cinc preguntes i un color, que el participant pot identificar fàcilment un cop vagi als establiments i n’identifiqui el codi QR

que cal escanejar. D’aquesta manera, els jugadors/es poden anar completant els colors corresponents a cada zona.

Després de respondre 25 preguntes correctament, l’usuari/a disposa de tots els colors. En cas d’errar alguna qüestió, la pregunta roman bloquejada i el/la participant ha de cercar un altre enunciat en un establiment diferent. Si un usuari/a malencerta totes les preguntes i no pot completar la zona, la mateixa zona es desbloqueja automàticament.

Consulteu les bases a www.solsonacomercial.com Podeu estar al corrent de totes les nostres accions al nostre perfil d’Instagram @ubicsolsona

Aquesta campanya, compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Solsona. Som una entitat adherida a Catalunya Comerç.

Tornar a l'index de noticies