DES D'UBIC DE SOLSONA POSEM LLUM A LA CAVALCADA DE REIS

29-12-2023

DES D'UBIC DE SOLSONA POSEM LLUM A LA CAVALCADA DE REIS

Esta campaña de Nadal cuenta con una nueva iniciativa muy especial para nosaltres i la mainada: posarem llum a la cabalcada de Reis. Les botigues adherides a la campanya disposaran de fanalets per regalar a la seva clientela des del dimecres 27 de diciembre fins a exhaurir existències.


La junta de la UBIC con la ayuda de los antiguos alumnos del Ciclo de Actividades Comerciales de la Escola Arrels Solsona han preparado 2.000 paquetes de fanalets. Cada paquete cuenta con el fanalet de cartulina troquelada, la película dirigida y el cordón para montarlo en familia.

Estos fanalets se han distribuido entre los establecimientos adheridos a la iniciativa: Al Regal, Artesania La Palmera, Ca la Celes, Cal Baldomero, Cal Davesas, Cal Jaumet del Forn, Can Solvi, Carnisseria Teresa, Centre Visió – Opticàlia Solsona, Condis Solsona, DSf Ferreters, Ecoplaers, El Drac, Electrodomèstics Vilaseca, Els Girasols, Espar Sala Shop, Èxit Solsona, Forn de Sant Joan, Garric – Garrac, Grafkic, Grup Llobet, Joieria Ester, L'Espetec, La Bijuteria, La Roella, La Vinícola , LC7 Jeans – La Cotillaira, MaxiDiez Solsona, MaxiKids Solsona, Micuxú, Milar Pelfort, Moda Valentí, Molsa Toleràncies, Nails&Beauty, Nuri Espai de perruqueria, Ofiset, Òptica Jané, Pastisseria El Passeig, Perfumeria Torres, Perruqueria Ester, Perruqueria Maria, Petit Petó, Pub l'Aixeta, Quitxalla, Resol, Tàndem, Tattoo Piercing Isa, TKS Sport Ribera, Vetes i Fils, i Zona R Volem Feina.


Esta campaña cuenta con el apoyo de: Consell Comarcal del Solsonès, Cicle d'Activitats Comercials de l'Escola Arrels, Ajuntament de Solsona i Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya. Som una entidad adherida a: Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya.

Tornar a l'index de noticies