Black Friday

17-11-2015

Ja són més de 2.000 comerços els que se sumen aquest any al Black Friday Barcelona (BFB)

Pocs dies abans de la segona edició del BFB, iniciativa de l'agència de comunicació Cromek System, ja s'han apuntat més de 2.000 negocis de tots els sectors. Aquest any el BFB compta amb la col·laboració de 25 entitats del sector comercial, gremis i associacions de comerciants de moltes poblacions de Barcelona que donen suport a la campanya. 

PIMEC, la Confederació de Comerç de Catalunya, el Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya, Comertia, Barcelona Oberta, el Gremi de Restauració i el Gremi d'Hotels - col·laboraran aquest any en l'organització del Black Friday Barcelona (BFB), iniciativa creada per l'agència de comunicació Cromek System que presenta una alternativa real per dinamitzar al comerç de proximitat. L'any passat, en la seva primera edició va comptar amb la participació de més de 400 establiments de Barcelona i aquest any ja s'han apuntat més de 2.000.


És la segona vegada que aquest gran esdeveniment es realitzarà a Barcelona de forma organitzada per al comerç, però des del 2005, a EE.UU, l'últim divendres del mes de Novembre, s'ha constituït com el dia de major moviment comercial. El propòsit del BFB és unir el comerç de proximitat per oferir i vendre els seus productes o serveis amb descomptes exclusius durant dos dies, el 27 i 28 de Novembre. Dirigit a tot tipus de negocis i comerços, botigues de moda, oci i restauració, sanitat i farmàcies, perruqueria i estètica, gimnasos, hotels, empreses de serveis... Tots tenen cabuda al Black Friday Barcelona.


Aquest any el Black Friday (divendres 27 de novembre), marcarà l'inici de la campanya nadalenca amb l'encesa de les llums de nadal. Els establiments de Barcelona participaran al BFB presentant els seus descomptes directes en tenda i amb una forta presència online, ja que a través de la web oficial, que estarà activa durant tot el mes de novembre, es podran veure les ofertes publicades, i l'usuari podrà filtrar per barri, eix comercial, categoria etc., per donar visibilitat al petit comerç molt més enllà del seu aparador. Veure descomptes a www.blackfridaybarcelona.com

El spot promocional d'aquesta nova edició, marca una retrospectiva als seus inicis al 2014, com un incipient moviment "happy" que neix amb el lema de "El gran moviment del petit comerç", que cada vegada es va fent més gran. Aquest any el BFB s'està promovent al seu torn per associacions de comerciants i gremis de tota la província de Barcelona: Esplugues de Llobregat, Sant Vincenç dels Horts, Santa Coloma de Gramanet, Pallejà, i fins i tot l'Associació de Falset a Tarragona que s'ha sumat a la campanya com a mostra de confiança a una plataforma que pretén exportar-se l'any que ve a tot Catalunya.

Per què les entitats col·laboren amb el Black Friday Barcelona (BFB)?


1. És una alternativa real que dinamitza als negocis locals i a la gent del barri.
2. Fomenta la compra i el consum en els establiments de proximitat.
3. Avança compres nadalenques a unes dates que són de baixa facturació per al comerç.
4. Comunica els descomptes més exclusius utilitzant internet i les xarxes socials com a canal de difusió principal per aconseguir a un públic més jove.
5. Dóna visibilitat als comerços de proximitat de forma individualitzada.

 

Per a més informació:

Contacte: Carmen San Gil

Telf: 627 899 868 / 930 130 970

Correu electrònic: csangil@cromeksystem.com

Web: Black Friday Barcelona

Enllaços d'interès:

Secció de descomptes:http://www.blackfridaybarcelona.com/descuentos-black-friday-barcelona

Spot promocional: http://www.blackfridaybarcelona.com/descuentos-black-friday-barcelona

 

 

Tornar a l'index de noticies