Acord de col•laboració de l’ABC amb l’Associació de Malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya

21-04-2016

Fruit de l’acord entre l’ABC i l’Associació de Malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya (ACCU), volem presentar-vos l’iniciativa “No puc esperar!”, doncs entenem la importància de participar en iniciatives de responsabilitat social com aquesta i que desitjaríem que tingues una bona acollida per la vostra part, fent difusió entre els vostres associats i animant-los a col·laborar en la campanya. També us animem a posar-la en coneixement dels responsables de la Regidoria corresponent dels vostres ajuntaments perquè com Administració més propera també s’impliqui. 

A continuació podeu conèixer “No puc esperar!” la iniciativa de l'Associació de Malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya (ACCU Catalunya) i la Unitat de MII de l’Hospital Doctor Josep Trueta de Girona, pensada per a persones que per algun problema mèdic, no contagiós, necessiten utilitzar urgentment un lavabo.  Compta amb el suport del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, la Societat Catalana de Digestologia, GETECCU (Grupo Español de Trabajo en Enfermedad de Crohn y Colitis Ulcerosa), l’Institut Català de la Salut, Gremi de  Restauració de Barcelona i Foment del Treball Nacional.

Des d’ACCU Catalunya s’arriba a acords de col·laboració (adhesió) amb establiments i equipaments perquè autoritzin l'ús dels seus lavabos de manera gratuïta i al més ràpidament possible als portadors de la targeta “No puc esperar!”. 

Aquesta targeta l’emet l’ACCU Catalunya i la lliuren els metges especialistes dels hospitals col·laboradors a pacients amb malalties inflamatòries intestinals, pacients ostomitzats, pacients sotmesos a cirurgia per un càncer de recte, o pacients que els metges consideren que la necessiten.  La web recull tota la informació del projecte i la ubicació dels hospitals col·laboradors, ajuntaments, equipaments, restaurants, bars, comerços i altres establiments adherits a la campanya.

“No puc esperar!” també disposa d’una aplicació per a dispositius mòbils que localitza els lavabos adherits més propers i l’itinerari per arribar. Aquest és un projecte en el qual tothom pot col·laborar.

Voleu sumar-vos a “NO PUC ESPERAR!” i adherir el vostre establiment al projecte?. Feu clic aquí i ompliu el formulari (Apartat: Establiments – Adhesió).  Així entre tots millorarem la qualitat de vida dels pacients.

 

Tornar a l'index de noticies