VIC. Vic Comerç va celebrar ahir V Gala del Comerç

12-12-2017

Guardons, homenatges, actuacions en directe, el vídeo gravat pels comerciants i una gran assistència van marcar una gala molt emotiva

“La gent de Vic és molt de Vic!” és el nom del clip realitzat pels comerciants que presenta Vic Comerç aquest any

Quim Masferrer va realitzar una actuació memorable

 

Ahir al vespre a la Sala 2 del Teatre Atlàntida de Vic es va omplir per celebrar la cinquena edició de la Gala del Comerç que Vic Comerç. La Gala, conduïda pel manlleuenc Llucià Ferrer i la presentadora de Barça Tv Judit Esteban, va comptar amb l'entrega de guardons a diverses botigues per diferents categories, una interpretació memorable d’en Quim Masferrer (TV3) fent un foraster del comerç de Vic, una representació de ball amb l’Estudi Dansa Thaïs i Vertical Fit Vic i l’actuació en directe del grup Pajaros Mojados. 

 

Com sempre i el que molta gent esperava, va ser la presentació del nou clip dels comerciants que cada any es presenta en el marc de la Gala del Comerç. Enguany va ser un vídeo que s’anomena “La gent de Vic és molt de Vic!”, un homenatge a la ciutat i a la seva gent amb un guió construït amb frases pròpies dels comerciants.  

Adjuntem enllaç del vídeo:  https://www.youtube.com/watch?v=ErSrPC-ylYU

Aquesta proposta, en la que han participat 40 comerciants, ve precedida de 4 anys realitzant videoclips cantats i interpretats pels mateixos comerciants i d’un conte de dibuixos animats.

La Gala d’ahir va convocar 320 persones i va comptar amb la presència del Diputat de Comerç, Isaac Albert, la Directora General de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Muntsa Vilalta, Vicepresident del Consell Comarcal, Josep Mª Freixenet, President de PIMEC Comerç Catalunya Central, Ignasi Llobet, la Regidora de Comerç de l’Ajuntament de Vic, Mª Carme Bover, President de Vic Comerç, Toni Brachs i altres autoritats, regidors del Consistori, comerciants i acompanyants.

GUARDONATS

ANIVERSARIS  CAN NOGUÉ   FERRETERIA FURRIOLS  LLIBRERIA MATER  SPORTS ESTEL 

TARGETA URBANA  FRUITERIES SAUS  CAL TUSET  MERCERIA ONDINA

GUANYADOR CONCURS APARADORS RECICLATS  OKEY VIC 

CONCURS APARADORS NEGRES  VISUAL OPTI-3

PROGRAMA COMERÇ 21  ARTIPÀ  GARGAMEL  CASABLANCA  AMIDA

SUBVENCIONS PER REFORMES I TRANSFORMACIÓ DIGITALPRISMA VIC  MONTSE MODA  PERFUMERIA CASALS   M.CARME ESTILISTES  EL CUIDADOR  VIATGES ALEMANY

NQUART LEATHER  MUNTANYA DE LLIBRES  BARECU

CARRER MÉS DINÀMIC  CARRER MORGADES

 

Tornar a l'index de noticies