VIC. ÒPTICA SUPREM CELEBRA 75 ANYS

27-02-2018

La primera òptica de la comarca d’Osona celebrarà el 75è aniversari amb promocions, regals, descomptes durant 10 mesos

El 1943 obria a la ciutat de Vic la primera òptica de la comarca d’Osona de la mà de Jaume Villalón. En aquell moment molta gent no sabia què era una òptica, per la majoria de persones portar ulleres era antiestètic i pocs n’utilitzaven tot i necessitar-ne. Villalón va aprendre l’ofici des de petit i després de treballar a Barcelona va decidir obrir el seu propi negoci. Una època on la fabricació d’ulleres era totalment manual, les muntures eren de pasta i es feien a mida.

L’Òptica Suprem està situada al mateix lloc on va néixer, a la Rambla del Passeig número 24 de Vic i actualment al capdavant hi trobem les seves nebodes Imma i la Montse Canudas que es van incorporar al negoci a principis dels anys 80. Formen un equip de professionals que aporten solucions personalitzades als problemes òptics oferint el millor servei tècnic i estètic.


La qualitat i oferir garanties és un dels valors d’aquesta marca que sap quins són els productes més adequats per a cada persona. L’experiència acumulada amb els anys i la passió per l’ofici es transmet en l’atenció al client.
Ofereixen una varietat de productes i serveis sempre treballant amb les millors marques i empreses del sector. Amb el temps, han anat incorporant nous productes i s’han especialitzat en aparells de meteorologia digital.

Òptica Suprem celebrarà el 75è aniversari oferint, durant 10 mesos, promocions, descomptes, regals... El tret de sortida tindrà lloc aquest dissabte dia 3 de març a les 17 h amb una festa d’aniversari al seu establiment per agrair a tots els clients la confiança dipositada durant tots aquests anys. Aquest acte donarà lloc a la primera promoció on tots els productes tindran un descompte important durant el mes de març.

Les diferents promocions es podran anar descobrint a través de les xarxes socials. A més fins el mes de desembre, es faran sessions d’estilisme i una festa de cloenda.

Més informació:
Imma Canudas 938863371 / 699594549
http://www.opticasuprem.com/

Tornar a l'index de noticies