VIC. Èxit de públic i tapes en la cinquena edició de la Santa Tapa

23-04-2019

Èxit de públic i tapes en la cinquena edició de la Santa Tapa

Es van servir més de 1.500 tapes en una sola nit

La Santa Tapa es va celebrar en un sol dia i s’integrava al Tapajous

 

La Santa Tapa, la ruta de tapes sacra que organitza Vic Comerç i que es va celebrar el passat dijous 18 d’abril aprofitant la Setmana Santa, va ser tot un èxit de públic i de tapes fetes segons apunten els restauradors.

En aquesta ruta hi van participar 14 bars i restaurants ubicats al Casc Antic: Ay Papantla, Barmutet, Creperia Festuc, D.O. Brasa, el Moll de la Fusta, el Jardí d’en Lluís, la Taverna del Call, la Taverna d’en Norton, les putes receptes de la iaia, Norton Bar, Santa Rita, Vic Food, Xin Vic i 80’s Spirit.

Cada un d’aquests establiments va crear una tapa per a l’ocasió amb noms de referències bíbliques: la tapa de Longinus, Getsamani, la passió avícola d’Herodes, el pecat de Judes, Getsamani, la tapa de Longinus, la Temptació de Josep, l’òstia de Caín, Resurrecció, les Claus de Sant Pere, el clau de Jesús, el miracle de Santa Rita, la Temptació d’Eva, entre d’altres (veure mapa de tapes). El preu de la tapa era de 3,5 € com els tapajous.

En el marc d’aquesta Santa Tapa es va fer un concurs d’Instagram amb el haghstag #santatapa2019 amb les millors fotografies.

 

Les fotos guanyadores han estat per @enjoy_eating_bcn i per @animarecordsvic que han guanyat una ruta per a dues persones pel tapajous de maig.

Tornar a l'index de noticies