VIC. El Rapa, recull somriures!

05-10-2017

VIC. El Rapa, recull somriures!

Els comerciants de la Rambla del Passeig tenen un repte, recollir 1000 somriures per portar-los als nens i nenes de l’Hospital de Vic.

Aquest divendres dia 6 i dissabte dia 7 d’octubre dia Internacional del Somriure els comerciants de la Rambla del Passeig ofereixen una nova campanya.  

El Rapa, un element distintiu que representa un somriure, tornarà a sortir al carrer. Cada un dels establiments participants col·locarà el seu Rapa a l’exterior per anunciar que es recullen somriures amb la finalitat de portar-los a persones que ho necessiten com els nens i nenes de l’Hospital de Vic.

Totes aquelles persones que s’hi vulguin sumar només cal que vagin a les botigues participants i regalin el millor dels seus somriures omplint una butlleta. Per agrair aquest gest, els participants entraran en el sorteig de dues entrades per l’espectacle ITIMES del Peyu a l’Atlàntida de Vic on el riure està assegurat.

A més a més, tothom està convidat a sumar-se a la celebració del dia Internacional del Somriure el dissabte dia 7 d’octubre al Passeig on a partir de les cinc de la tarda un photocall convidarà a fer-se una foto amb el Rapa acompanyats de música i de les actuacions de ball de l’escola de dansa Thaïs que també faran somriure a tothom.

Amb aquesta nova campanya els comerciants de la Rambla del Passeig volen transmetre als seus clients i a la gent que passegi un missatge positiu, alegre i divertit.

Vic Comerç continua donant suport a les activitats realitzades pels propis carrers comercials de la ciutat.

 

Tornar a l'index de noticies