VIC. El Rapa, el somriure del Passeig

01-06-2017

Els comerciants de la Rambla del Passeig han creat un distintiu per mostrar una imatge de conjunt i un missatge positiu.

 El Rapa és un element de fusta que representa un somriure, amb ell es vol transmetre als clients i a la gent que passeja per la Rambla del Passeig un missatge positiu, alegre, de confiança i d’una bona atenció per part dels botiguers de la zona. Aquest element es col·locarà a les façanes dels comerços en ocasions puntuals ja sigui lligat a quatre campanyes anuals que s’han preparat o a missatges puntuals que aquest personatge voldrà donar en dies senyalats amb la finalitat de generar empatia i transmetre valors. En el marc de les campanyes que es volen organitzar, com les accions de carrer, obsequis, promocions o consells, es pretén que els clients i passejants visquin grans experiències.

 El nom de Rapa neix de la unió de les dues primeres lletres de les paraules Rambla i Passeig. Aquest personatge es donarà a conèixer el proper divendres dia 9 de juny en ocasió del VicXou on cada comerciant col·locarà el seu Rapa a l’exterior de la botiga. En aquest cas, el Rapa somriu i llança un missatge sobre el reciclatge, la temàtica escollida per Vic Comerç pel VicXou 2017.

 La idea i el disseny d’aquest element ha anat a càrrec de l’estudi bbintervencions així com l’estratègia de les diferents campanyes que es realitzaran durant l’any. Una proposta que ha sigut possible gràcies al premi que els botiguers del Passeig van obtenir a la Gala de Vic Comerç com el carrer comercial més dinamitzador i que va entregar l’Ajuntament de Vic.

 Vic Comerç ha recolzat aquesta iniciativa i segueix treballant coordinadament amb els carrers en l’organització d’activitats i accions que dinamitzin el seu comerç.

 

Tornar a l'index de noticies