VIC. Aquest diumenge comencen les rebaixes d'hivern

04-01-2018

El diumenge 7 serà festiu d'obertura comercial

La campanya de Nadal està sent positiva a l'espera de demà, últim dia abans de Reis, amb un ritme de vendes un 5% millor que l'any passat

Malgrat els descomptes ja implantats des del Black Friday, s'espera una bona campanya de rebaixes


Aquest diumenge 7 de gener, prop de 250 establiments comercials de Vic comencen les rebaixes d'hivern després d'una campanya de Nadal i Reis en què les vendes en general han mantingut el ritme ascendent dels dos últims anys.

Atès que el calendari d'aquest 2018 ha fet que les rebaixes comencin en diumenge i sigui festiu d'obertura comercial, Vic Comerç espera que les vendes d'aquest diumenge siguin especialment significatives. L'Associació confia que els comerços ofereixin descomptes de sortida d'entre un 30% i un 40% en la majoria dels casos, especialment en productes de moda, complements i parament de la llar.

Com sempre, Vic Comerç vol aprofitar per fer una crida a l'acompliment estricte de la Normativa reguladora de les rebaixes estacionals. En aquest sentit l'entitat vol recordar a tots els consumidors que és el seu dret i deure exigir conèixer el preu ordinari i el preu rebaixat, demanar i guardar els tiquets de compra i els resguards de pagament amb targeta, ja que aquestes són les seves garanties per a la reclamació tant en períodes de rebaixes com fora.

 

Tornar a l'index de noticies