Un grup de comerciants de Vic realitzen un tour retail per Barcelona

05-06-2018

La iniciativa, organitzada per Vic Comerç i l’Ajuntament de Vic, busca que els comerciants extreguin noves idees i aprenentatge de les botigues de més tendencia de la capital catalana

 Ahir un grup reduït de comerciants de Vic van participar del primer tour retail organitzat per Vic Comerç i l’Ajuntament de Vic.

Aquest tour tenia per objectius introduir noves reflexions al voltant del concepte comercial, valorant l’existència de diferents propostes al consumidor, aprendre i retenir aquestes reflexions a partir d’una metodologia d’aprenentatge visual i experiencial, aprofundir en aspectes relacionats en la línia de negoci i extreure noves idees tot provocant un “pas endavant” en la manera de fer les coses.

El grup participant ha estat molt divers ja que hi havia comerços de roba, alimentació, òptica, llibreria, cafeteria, joieria entre d’altres. El tour s'ha volgut organitzar en petit format per tal que tots els comerciants poguessin escoltar, interactuar i rebre recomanacions de l'experta en comerç i guia del tour, la consultora Maria Segarra.

Tornar a l'index de noticies