SUPORT A L'ATURADA DE PAIS

02-10-2017

L’Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya condemna la violència exercida per part de les forces de seguretat de l’Estat contra els nostres conciutadans que volien exercir el seu dret a votar al Referèndum d’ahir 1 d’octubre.

Entenem que aquestes actuacions policials violentes per requisar el material de les  votacions són inadmisibles. Van violar els nostres drets civils i polítics a l’intentar impedir les votacions.

Demanem que aquestes actuacions represives per part de l’estat s’aturin de manera immediata i es respecti la llibertat d’expressió que correspon a una societat democràtica.  

Donem tot el nostre suport i ens solidaritzem amb les víctimes d’ahir a l’intentar exercir el seu dret democràtic de votar.

Davant la proposta de vaga acordada per la “Taula per la democràcia”i els sindicats per el proper dia 3 d’octubre, el nostre posicionament és sumar-nos a aquesta iniciativa. Aquesta adhesió és institucional, en el benentès que cada comerç prengui la decisió que consideri oportuna.

La nostra seu romandrà tancada durant tota la jornada.

Tornar a l'index de noticies