Signatura d'acord ABCCAT - CECOSECT

29-05-2018

 

L’Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya i la Confederació d’Empresaris de Comerç i de Serveis de les Comarques Tarragonines signen un acord d’afiliacions associatives i de serveis.

 

L’objectiu es impulsar dinàmiques actives conjuntes en matèria de noves afiliacions associatives i compartir la plataforma de serveis que disposa l’Agrupament perquè se’n puguin beneficiar les associacions tarragonines i els establiments que representen.

 

El president de l’Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya, Jordi Vilaprinyó, i Ferran Milà, president de la Confederació d’Empresaris de Comerç i de Serveis de les Comarques Tarragonines han formalitzat un acord de col·laboració i de serveis per reforçar la presència conjunta d’ambdues organitzacions al territori.

 

Aquesta iniciativa neix per dur a terme noves estratègies associatives amb la voluntat de treballar pel bé comú del comerç. Les dues organitzacions dedicaran esforços a prestigiar el sector, a la promoció de noves vocacions empresarials i a millorar la competitivitat del comerç a Catalunya.

 

L’Agrupament posa a disposició de Cecosect la seva plataforma de serveis i descomptes, ClubCatComerç, perquè les entitats de comerciants i establiments afiliats puguin gaudir del catàleg de productes i serveis corporatius en les millors condicions econòmiques i de qualitat.

 

La realitat associativa fa de l’Agrupament una entitat representativa del comerç català davant les institucions públiques i privades, formant part de diferents Comissions i Consells Assessors en la presa de grans decisions en la gestió, defensa i el foment dels interessos de caràcter general de tot el comerç de Catalunya.

Aquest acord compta amb el compromís de l’Agrupament de facilitar i defensar l’incorporació de membres de Cecosect en fòrums, consells o reunions on s’hagin de debatre qüestions del territori que representa.    

 

Així mateix, l’Agrupament té com a eina de difusió i promoció la marca Catalunya Comerç mitjançant el portal a internet  www.catalunyacomerç.com  una aposta de futur per les noves tecnologies, que també farà partícep a Cecosect.

 

Tornar a l'index de noticies