PIMESTIC, Servei d’Orientació

--

Les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) poden millorar la competitivitat de la teva empresa, sigui quin sigui el teu negoci!

Existeix la tendència a pensar que les TIC només son per empreses mitjanes o grans i que disposen d’elevats pressupostos, però la realitat és que existeixen diversitat de productes i serveis TIC adequats a les necessitats específiques de totes les empreses, encara que siguin pimes o micropimes i disposin de pressupostos reduïts i que poden millorar significativament la competitivitat de les mateixes.

Un exemple de com un petit canvi tecnològic repercuteix en gran mesura en la competitivitat d’una empresa el trobem en el cas d’Embotis Solà, S.L., una pime càrnia de Vic, especialitzada en embotits que va decidir incorporar la factura electrònica (e-factura) per interactuar amb els seus clients. Embotits Solà, S.L. va prendre la determinació d’incorporar la factura electrònica dins del seu circuit administratiu per tal de continuar venent a certs clients que l’exigien, però amb aquesta millora va obtenir molts més beneficis: millor interacció entre l’empresa i els clients, eliminació de paperassa, estalvi en correu postal, estalvi d’arxiu físic, noves oportunitats de negoci, etc.

Què és el servei d’orientació PIMESTIC?

El Servei d’Orientació PIMESTIC és un servei d’assessorament independent i de qualitat ofert per la Generalitat de Catalunya i adreçat  a les pimes i micropimes catalanes, per mitjà del qual una persona experta en TIC i en processos de negoci i homologats per la Generalitat  analitzarà l’empresa a través d’una entrevista personal, a on també podrà resoldre tots els dubtes tecnològics, i oferirà a l’empresari un informe amb una proposta d’actuacions, basades en l’ús de les TIC, que permeti que el seu negoci sigui més competitiu, redueixi els costos i/o augmenti les vendes.

Què costa el servei d’orientació PIMESTIC?

S’ofereixen dos tipus de servei en funció de les necessitats de l’empresa.

  • Servei d’orientació bàsic, adreçat a empreses que volen iniciar el seu camí cap a l’aprofitament de les TIC. (Cost del servei: 400€. Cost empresa: 100€. Subvenció Generalitat 300€).
  • Servei d’orientació avançat, adreçat a empreses que ja han incorporat les noves tecnologies però que volen millorar-ne el seu grau d’aprofitament. (Cost del servei: 1.000€. Cost empresa: 500€. Subvenció Generalitat 500€).

 

Com puc sol·licitar-ho?

Sol·licitar-ho és molt fàcil. Només cal omplir el formulari de sol·licitud a la següent adreça web: www.pimestic.cat/servei-orientacio/formulari.html.

Per a més informació contacteu al 902 20 66 20 o la plana web www.pimestic.cat

Tornar a l'index de noticies