La targeta de fidelització de Vic Comerç continua guanyant adeptes

11-07-2018

Santi Santano, de Folgueroles, és la clienta 25.000 de la Targeta Urbana

Ja s’han facturat més de 26 milions d’euros i s’han superat les 800.000 vendes

Des de l’inici Vic Comerç ha organitzat 71 campanyes comercials entregant més de 1.571 premis

El principal usuari: dona de mitjana edat, casada, amb fills i de Vic

 

Arribats als quatre anys i mig d’haver començat a caminar la Targeta Urbana Vic ja s’ha arribat als 25.000 usuaris. Per aquest motiu, Vic Comerç va realitzar ahir un acte de balanç i celebració d'aquesta fita.

A l’acte, van participar-hi l’alcaldessa de Vic, Anna Erra, la directora general de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Muntsa Vilalta, el diputat delegat de Comerç, Isaac Albert i el president de Vic Comerç, Toni Brachs. També es va comptar amb la presència de la directora dels serveis territorials de la Catalunya central de la Generalitat de Catalunya, Bàrbara Minoves, la cap d'unitat de la CCAM, Marta Sendra, i de la regidora de comerç de l’Ajuntament de Vic, Mª Carme Bover.

Des de la seva creació Vic Comerç, a través de la Targeta Urbana, ha organitzat 71 campanyes comercials entregant premis a més de 1.571 clients, ha facturat més de 26 milions d’euros i ha superat les 800.000 vendes realitzades amb la targeta entre les seves 185 botigues adherides.

Recordem que la Targeta Urbana és una targeta de fidelització on funcionament és independent per cada comerç però serveix la mateixa targeta. El comerç aplica descomptes al client cada vegada que passa la targeta i li son incorporats com a saldo en € virtuals per futures compres al mateix establiment. En paral·lel, Vic Comerç realitza sortejos i campanyes col·lectives entre tots els clients de totes les botigues.

Vic Comerç es mostra molt satisfet de com està evolucionant la seva targeta client. Arribar a les xifra de 25.000 usuaris “era una fita inimaginable quan es va començar el projecte” segons apuntava ahir Toni Brachs. El president de l’entitat feia balanç així d’aquests quatre anys i mig en els que “hem tingut que acostumar al comerciant i al client a una nova manera d’entendre la seva relació. Hem passat a que molt poques botigues tenien una targeta de fidelitat, i cadascú la seva, a tenir-ne una d’unificada per a tothom, malgrat cadascú la utilitza individualment”. També destacava l’enorme utilitat que té pel comerciant ja que “li hem ofert una eina que primer de tot li dona més oportunitats de negoci i molta informació sobre el client. Una informació que ben tractada serveix per fidelitzar-lo. En una època on és tan car captar nous clients, val la pena invertir esforços i recursos a fidelitzar els que ja es tenen, que a la llarga són els més rendibles. Per això, el primer objectiu de la Targeta Urbana sempre ha estat el d’allargar la vida dels clients dels nostres comerciants”.

En aquest sentit, l’alcaldessa de Vic Anna Erra, va posar en valor la Targeta Urbana perquè “és una història d'èxit que demostra que la perseverança de tots els actors implicats han convertit la ciutat en un referent comercial de país”. Gràcies a això, “el comerç de proximitat avança i evoluciona per crear una única i veritable xarxa de comerços”.

Tornar a l'index de noticies