La 5ena edició del Vic Floreix descobreix el landart

05-04-2017

El Vic Floreix aprofita l’entrada de la primavera per engalanar diferents espais emblemàtics de la ciutat. La iniciativa, que arriba a la seva cinquena edició de la mà com sempre de les Floristes de Vic, tindrà lloc del  6 al 17 d’abril.

Els espais que es decoraran en aquesta edició són el Temple Romà, el Pont de Queralt, el balcó de l’Ajuntament de Vic i, com a novetat, el Parc Jaume Balmes.  

Per Toni Brachs, President de Vic Comerç “aquesta és una iniciativa fantàstica que busca donar llum i color a la nostra ciutat a través de la decoració de llocs emblemàtics. Com sempre, i des de l'inici, Vic Comerç ajudem organitzant i col·laborant amb les Floristes de Vic per dur a terme aquesta activitat. Enguany però canviarem el clàssic concurs d'aparadors florals per una exposició a les botigues de fotografies de landarts d'arreu del món. És una col·lecció de 18 fotografies diferents que tindrem exposades als nostres aparadors.” i afegia que “Vic Comerç volem reivindicar també l'enorme esforç i treball de les nostres floristes any rera any quan arriba el Vic Floreix. El seu talent i capacitat creativa ens fa estar molt orgullosos de les floristes que tenim a Vic. Hem de seguir donant suport a aquesta iniciativa en el futur i hem d'aconseguir fer-la créixer i que sigui més participativa.”

Per veure la col·lecció sencera de fotografies exposades, cliqueu aquí: https://www.flickr.com/photos/134935484@N06/albums/72157679998564291

Tornar a l'index de noticies