FIRA ÀPAT 2018 – La Fira Professional de l’Alimentació i la Gastronomia Catalana

28-09-2018

FIRA ÀPAT és la Fira Professional de l’Alimentació i la Gastronomia Catalana que tindrà lloc els propers 6, 7 i 8 d’octubre a la Cúpula Events del C.C. Las Arenas de Barcelona. Una fira on productors catalans de proximitat poden presentar els seus productes a botigues, restaurants, hotels i vinoteques.

La Fira va néixer l'any 2015 davant la demanda creixent del consum de productes de proximitat. Aquesta trobada té com objectiu impulsar els elaboradors de productes catalans de qualitat. Aquesta edició comptarà amb 100 expositors i 3 zones d’activitats on es podrà gaudir de showcookings, xerrades, tallers i Master Class de la mà de grans professionals del sector que ensenyaran els secrets de la cuina. A més a més, volem apropar els professionals de l’alimentació catalana al món les xarxes socials a través de la I Trobada de Infuencers de la Gastronomia Catalana. Per a la 4a edició, la fira s’amplia amb força cap al mon de la gastronomia, amb la participació d’importants xefs de la cuina catalana. Ja tenim confirmada per exemple l’assistència de Ada Parellada, Melissa Herrera semifinalista de la 4ª edició de Top Chef, Josep Armenteros, Oscar Galindo, Jordi Anglí, ... Com a gran novetat, aquest any ens apropem més al món dels negocis de restauració amb el Fira ÀPAT Experience que tindrà lloc el dia 8 d’octubre amb la presència de la honorable Consellera Teresa Jordà del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.

Entre d’altres novetats que volem destacar són la realització d'activitats, en les quals parlarem de noves tendències adaptades a la gastronomia com: Coaching per a emprenedors, tecno-alimentació, entre altres ponències i showcookings. Els professionals del sector tenen entrada gratuïta amb el registre previ a www.fira-apat.cat. El cost de l’entrada pel públic general serà de 10 euros pels tres dies.

Aquesta iniciativa compte amb el suport i col·laboració de diverses institucions: la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona, Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya, Gremi de Restauració de Barcelona i Federació Intercomarcal d’Hostaleria i Restauració. 

Tornar a l'index de noticies