Comunicat de l'Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catyalunya

21-09-2017

L’Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya davant la situació que estem vivint a Catalunya, condemnem els episodis coercitius que l’Estat està duent a terme a Catalunya.

 En tant que som representants de comerciants de tot el territori català, amb diferents creences i sensibilitats polítiques, defensem que el respecte, la llibertat de pensament i d’expressió són drets essencials i irrenunciables de la nostra societat.  

 Aquest respecte que practiquem, també l’exigim quan democràticament volem ser consultats a l’empara del Parlament de Catalunya.

 És per això que condemnem els actes d’ahir per considerar-los arbitraris, discriminatoris i, perquè no, represius. Els considerem actes antidemocràtics i totalment fora de lloc. No permetrem que es calciguin els nostres drets i sempre defensarem que els ciutadans puguin exercir el seu dret a decidir i a que s’expressin lliurement.

Exigim el respecte de les nostres institucions i la llibertat dels nostres conciutadans detinguts per complir amb les seves funcions.   

Barcelona, 21 de setembre de 2017.   

Tornar a l'index de noticies