080 Barcelona Fashion Showroom. 28 i 29 de juny 2017.

27-05-2017

080 BARCELONA FASHION SHOWROOM es una passarel·la de referència internacional que presenta, cada temporada, les col·leccions de més de 30 marques i dissenyadors. Cada edició compta amb la participació de més de 40.000 professionals del sector i 500 mitjans de comunicació acreditats d’arreu del món.

Durant les darreres edicions de 2016 es va incorporar, com a novetat, un Showroom efímer, en el qual es van presentar les col·leccions de marques que desfilen en el 080 Barcelona Fashion, juntament amb les col·leccions de marques catalanes de prestigi. En total, més de 25 marques catalanes van participar en aquest nou event de caràcter comercial en les diverses edicions del 2016.
Per organitzar aquest esdeveniment, el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya va encarregar al Clúster Català de la Moda (Modacc) la investigació, selecció i invitació de compradors internacionals, així com també la captació de marques catalanes expositores i de l’organització d’agendes entre els compradors visitants i les marques participants.

La suma de la passarel·la amb el showroom ha creat un trampolí comercial per a les marques que desfilaven, i ha reforçat la seva promoció internacional.

Els compradors internacionals convidats a Barcelona pel Clúster Català de la Moda (MODACC) han elogiat la ubicació de la passarel·la, la qualitat i la creativitat de les marques que desfilen en la 080 Barcelona Fashion i l’organització i el format del 080 Barcelona Fashion Showroom. Molts han manifestat el seu interès per tornar a Barcelona durant la propera temporada per a profunditzar en les relacions amb marques catalanes.

El Clúster Català de la Moda (Modacc) és una organització sense ànim de lucre, que integra a més de 130 empreses que desenvolupen la seva activitat al voltant del negoci de la moda a Catalunya. Des del Clúster impulsem la competitivitat de l’ecosistema moda mitjançant iniciatives individuals i col·lectives de valor afegit orientades a les empreses del sector. Els valors que defineixen a MODACC són: cerca del coneixement, cooperació i dinamisme.
La finalitat principal de l’entitat és fomentar la cooperació entre empreses i professionals, la promoció de serveis i iniciatives de internacionalització, networking, formació, investigació, desenvolupament i innovació, així com qualsevol altra iniciativa orientada a la millora competitiva. MODACC té presència comercial a USA, Àsia, Escandinàvia i Sudamèrica.
Les 130 empreses que actualment formen part del Clúster generen una facturació agregada de 1.500 milions d’euros, tenen presència comercial en més de 200 països i ocupen a més de 5.000 professionals.

Si ets professional del sector (Comprador, Agent Comercial, Distribuïdor, Comerç de Moda o anàleg) pots sol·licitar la teva acreditació personal emplenant i enviant-nos el formulari que trobaràs a la web de l'esdevenimen. WWW.080BARCELONASHOWROOM.COM    

Enllaç

Tornar a l'index de noticies